Kis híján frontális ütközés lett abból a manőverből, amelyet egy kamionos hajtott végre a 3-as úton.

A jelenet egy klasszikus idegőrlő művelet: kamion előz kamiont, a sebességkülönbség szinte nulla a két jármű között. A szemből jövő személyautós csak úgy tudta elkerülni az ütközést, hogy a padkára kormányozta le járművét.

Forrás: Bp-i Autósok Közössége

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kapanyél
Egy életre eltiltanám a gépjármű vezetéstől! Emberölési kísérlet!!!
human
Mi válthatja ki az emberből azt a késztetést, ha az előttem haladó 2 km/h-val lassabban megy mint ahogy én tudnék, akkor meg kell előzni 1 km/h többlet sebességgel, ami ugye pár percig eltart vagy amíg meg nem unja valamelyik és lelassít.
human
@namihami: Erről Berki gyorshajtásos videója jutott eszembe. Feltett a csatornájára egy videót amin "valaki" gyorshajtást követ el ráadásul végig kamerázza a telefonjával. Feljelentést megtették, de a rendőrség elutasította, mondván sem a helyszín, sem az időpont, sem a személy nem azonosítható be. PONT Hát nem erőltették meg magukat.
lusta
És mi lett volna, ha a padka keskenyebb?
lusta
@human: Az autópályán ez dühítő, na de ilyen utakon annál is inkább felkapja a vizet az ember, mert látható, hogy a kamionos már messziről látta a szembejövő autót és ahelyett, hogy visszahúzódott volna, toováább folytatta az előzést. A végén láátható egy rendőrautó. Kíváncsi vagyok, csinált-e valamit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.