A miniszterelnök e-mailt küldött azoknak a magyar állampolgároknak, akik korábban regisztráltak az arra létrehozott oldalon a vakcinákra.

Orbán Viktor levelét megírta – erre kéri azokat, akik regisztráltak a vakcinára!

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán szerint a magyar emberek az elmúlt másfél évben sikerrel vették fel a harcot a koronavírus-járvánnyal.

"Együtt sikerült letörnünk a járvány harmadik hullámát, és az oltásoknak köszönhetően megmentettük sok ezer honfitársunk életét. A világ számos országában azonban még mindig küzdenek a vírussal, az új mutációk pedig már az ajtónkon dörömbölnek"

– írta az elektronikus levélben.

Hozzátette azt is, hogy a magyar kormány ezért felkészítette Magyarországot a negyedik hullámra.

"A sikeres vakcinabeszerzéseknek köszönhetően Magyarországon mindenkit be tudunk oltani, aki kéri az oltást. Azokat az időseket, akik eddig nem oltatták be magukat, külön felkeresik a háziorvosok, a diákoknak pedig az iskolákban is elérhetővé tesszük az oltást. Ezzel párhuzamosan lehetővé tettük a harmadik oltás felvételét minden honfitársunk számára"

– magyarázta.

A levélben arról is szót ejtett, a kormány erőfeszítéseinek köszönhetően Magyarországon az Európai Unión belül elsőként oltották be a népesség felénél több embert két oltással, így hazánkban állnak rendelkezésre a legmegbízhatóbb adataink arról, mennyire véd az oltás az újrafertőződéstől. A magyar tapasztalatok szerint a két oltáson átesett emberek körében ötszázból mindössze egy ember kapja el a vírust.

"Kérem, amennyiben a családjában vagy az ismerősei között van olyan, aki még nem vette fel az oltást, győzze meg, hogy regisztráljon, és éljen az oltás lehetőségével! Csak az oltás ment életet, és csak az oltás védheti meg Magyarországot és a magyar embereket egy újabb, negyedik járványhullámtól"

– zárta sorait Orbán Viktor.

Forrás: 24.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Al X
Itt a bizonyíték, hogy aki regisztrált oltásra, annak az elérhetőségei a FIDESZ-hez kerültek. Ez egy FIDESZ-es adatgyűjtés volt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
És az "efftársi oltáspártiság újabb hulláma" mikor jön?
Peller Anikó
@Gauntlet: ebben az a csúsztatás, hogy a betegséget elkapottak sorában csak a teszteltek mega kórházi ápoltak szerepelnek. Aki nem került a lajstromba az csak a fertőzés továbbításában jeleskedhetett és otthon próbálta átvészelni a betegséget. Vagy nem otthon.
Gauntlet
@division: elnézést de miért írtad ezt? mit vétettem? talán elleneztem az oltást?
ezek csak adatok!
division
@Gauntlet: Kicsit félreérthető voltál amennyiben nem az oltás ellen vagy. Ezen esetben bocsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok