Al X

Így gúnyolódott Orbán az "értelmiségi, belvárosi" beszéden
Lehet, hogy a 2/3-nak nem IQ-ja (intelligence quotient) van, hanem ID-je (intelligence deficit).
Áder János elárulta, hogyan lehet megkülönböztetni egy tragikus hőst a méhektől
(K)áder jánoska, hogy mi köze a hitnek, vallásnak az erkölcshöz, becsülethez, hazaszeretethez, ...? Vesd össze Böjte Csabát Iványi Gáborral és láthatod, hogy független a kettő egymástól! Csak te fordítva osztod a bűnöket és érdemeket.
Ennyit pénzt kapnak Orbán tanácsadói havonta – Itt a legfrissebb lista róluk
@Horizont: Nehéz időket élünk, spórolj a szavakkal( is)! Nem " bunkó volt", "bunkó"!
Ennyit pénzt kapnak Orbán tanácsadói havonta – Itt a legfrissebb lista róluk
Ismerem a cikkben említett Klinghammer István nevű tanácsadót még az ELTE TTK-ról. Ő tanított, én tanultam. Egy terepgyakorlaton fogadtam vele egy láda sörbe, hogy létezik olyan test, amelyiknek minden oldala szabályos ötszög. Ő ezt lehetetlennek vélte és a ládasört soha nem fizette ki, a pentadodekaédert nem ismerte( el).
Az ellenzék lebontotta a kordont a Karmelita kolostornál
A sz@r is barna, a csoki is barna, én valahogy mégis kiszagolom a különbséget!
propeller.hu/itthon/3909942-ellenzek-lebontotta-kordont-karmelita-kolostornal?all#c3610052
"Ez egyben válasz orbán kordonbontására is."
Ronaldo dührohamot kapott, amikor a közönség Messi nevét skandálták felé
Ez a cím olyan, mintha egy mesterséges intelligencia fordította volna magyarra. "közönség skandálták"? Senki nem olvassa e mielőtt kiteszik?
Megszólalt Gyurcsány: ezt súgta Ráczné Földi Judit fülébe, miközben rámarkolt a nőre
Senki ne értsen félre, én is szeretném,ha a FIDESZ "krémje" bevonulna Lagzi Lajcsi mellé. De ezzel, hogy Gyurcsány meghosszabbította Ráczné Földi Juditot Bicskéig nagyon elorbánosodott!
Megszólalt Gyurcsány: ezt súgta Ráczné Földi Judit fülébe, miközben rámarkolt a nőre
Ráczné Földi Judit választást nem nyert, rágalmazási pert nem nyert, mégis beerőltették a parlamentbe. Akkor most miért is Demokratikus ez a Koalíció?
Megszólalt Gyurcsány: ezt súgta Ráczné Földi Judit fülébe, miközben rámarkolt a nőre
Ezzel a Ráczné Földi Judit fölvállalással a DK teljesen választhatatlan lett számomra. Bekerültem a pártot választani nem tudók táborába.
Megszüntetheti a kormány a tanárok közalkalmazotti jogviszonyát, teljes jogfosztásról beszélnek a szakszervezetek
Már látom is a lelki szemeimmel a jövő tanév első óráját:
Az rendőr beviszi vezetőszáron a tanárt az osztályba ...
Orbán Viktor érzelmes fotókkal bizonygatja, hogy mennyi jót tesz ezzel az országgal, és milyen sokan szeretik
Ha csak azt veszem, hogy végig dolgoztam az életem aktív szakaszát egy munkahelyen, kivéve négy évet, amikor munkanélküli lettem - Orbán uralkodása alatt - és pénzé kellet tennem a lakásomat, hogy megéljek valahogy a nyugdíjas kor eléréséig. Miért is szeressem Orbánt és a rendszerét?
„Gyurinak szólni, Trócsányi ügye hogy áll!” – A volt igazságügyi miniszterre neve is felbukkan Schadl György bizalmasának naplójában
@Philip Marlowe: propeller.hu/itthon/3907152-gyurinak-szolni-trocsanyi-ugye-hogy-all-volt-igazsagugyi?all#c3600965
Kedvesnek tűnő, ámde Philip, ez a játék nem úgy megy, hogy bizonyítsd be, hogy nincs igazam, mikor állítok valamit. Példa: Hiszek egy rabhajtásos, jégtörő papírsárkányban. Bizonyítsd be, hogy nem létezik!
Egy buszmegálló kellős közepében parkolt le Szeged alpolgármestere
Egyenlő mércével kell mérni! Ennek a hatalomtól megrészegültnek volt pofája letagadni a tényt. Elítélendő! Rendőrségileg! Bizonyíték alapján!
Ami még nem volt: Nemzeti Faiskolákat tervez a kormány
Adnék egy kis feladatot a FIDESZ-nek. Sürgősen mindent amit Nemzetire keresztetek keresztejenek át Magyar Nemzeti-re, mert így azt hiszem, hogy Orosz Nemzeti.
Orbán Viktor: "Ez a svájci luxus. Nekünk nem jár"
@kereső: propeller.hu/itthon/3906876-orban-ez-svajci-luxus-nekunk-nem-jar?all#c3600270
Nem teszek hozzá semmit a megjegyzésemhez, mert majdnem mindenki tudja azt, amit számon kérsz rajtam. Aki meg nem tudja, az hamar elfárad a hosszú szöveg olvasásától, így a szövegértése csorbát szenved.
Orbán Viktor: "Ez a svájci luxus. Nekünk nem jár"
A cikk utolsó bekezdéséhez:
Akit a "gender-ideológiával" el lehet bizonytalanítani a nemi identitásában, annak már gyárilag szabványon kívüli volt a nemi identitása.
Schadl György hat órán keresztül próbálta kitakarítani börtöncelláját: "Szarral bekent falra, hemzsegő poloskákra" panaszkodik
Csak nem pereli be az államot a fogva tartás körülményei miatt?! A FIDESZ megmondta: "Véget kell vetni a börtönbiznisznek!"
Hiller István latinul hergelte a fideszeseket
Nagyon megkedveltem Hiller Istvánt emiatt az akciója miatt! Elérte, hogy beismerje Kövér műveltségbeli hiányosságát és ne tudja megbüntetni, mert "komolytalankodik" a "Tisztelt Házban".
Itt az új, brutális 90%-os kormányzati különadó, ezúttal az építőipart szívatták meg
Szép emlékű kémiatanárnőm mondta, dolgozatírás előtt - segítségképpen - , hogy a földön a leggyakoribb elem: a gyötrelem!
A fideszes Bencsik "nem kommunista" András: Én is az oroszoknak drukkolok
@nemkati: 11:00 Miért kínozza magát olyan "olvasmányokkal" mint amiket belinkelt?
Hodász atya őszinte vallomása: "Kamasz koromban több alkalommal, szexuális visszaélést követtek el ellenem is"
Engem a katolikus anyám ugyan megkereszteltetett, de ateista voltam, vagyok és leszek. Papot élőben, templomot belülről "üzem közben" nem láttam. Nem is molesztált senki.
Amerika is állhat a földrengés hátterében a fideszes propagandalap szerint
Aki széleskörűen tájékozott, az tudja, hogy a földrengés a földalatti robbantástól megkülönböztethető a szeizmológiai állomások rögzített észlelései alapján. Így figyelik világszerte az illegális/betiltott atomrobbantásokat is.
Rossz hír érkezett azoknak a nyugdíjasoknak, akik munkát vállalnak
@Eladott Ország: Az első kép amit mutatsz, eszembe juttatta, hogy amikor 2006-ban vidéken dolgoztam, egy magánpanzióban voltam elszállásolva. Ott, a szobában egy tablókép díszelgett István királytól kezdve az ország vezetőivel az akkori jelenig. A képaláírás "Az Árpád-háziaktól a szarháziakig" volt. Nem hiszem, hogy a tulaj aktualizálta volna azóta a tablóját.
Rossz hír érkezett azoknak a nyugdíjasoknak, akik munkát vállalnak
Az első kép amit mutatsz, eszembe juttatta, hogy amikor 2006-ban vidéken dolgoztam, egy magánpanzióban voltam elszállásolva. Ott, a szobában egy tablókép díszelgett István királytól kezdve az ország vezetőivel az akkori jelenig. A képaláírás "Az Árpád-háziaktól a szarháziakig" volt. Nem hiszem, hogy a tulaj aktualizálta volna azóta a tablóját.