Ezzel a 8 millió adagot is meghaladja az országba szállított Comirnaty oltóanyagok mennyisége.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
Hogy el tudják ajándékozni és a szar kínait meg nekünk adják be
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@emerencia: Én nem vártam volna a helyedben oltatlanul hónapokig, hanem elfogadom a legelső oltást. Te nem tetted, tehát választottál. 90 % fölött van annak az esélye, hogy te és a lakótársad is védett. Te viszont biztos vagy benne, hogy nem. Na erről a hozzáállásról beszélek. Ezen a huszadik Pfizer sem fog segíteni. Erre más gyógyszer kell...
emerencia
@Málna: Az védőoltás nem gyógyszer mert nem gyógyít, hanem besegít a szervezetünknek a vírus elleni védekezésben. Én nem bíztam a keleti vakcinákban és az idő engem igazolt. Akkor lett volna mindez választás, ha uniós polgárként szabadon választhattam volna az EMA által elfogadott vakcinák közül de ez nekünk, sok-sok honfitársammal együtt nem adatott meg még hatvan felett sem. Az exhas 90%-ot pedig így bemondásra legfeljebb csak a könnyen megvezethető, bulvársajtóból és a hozzá nem értő politikusok által kiokosított amatőr virológusok hiszik el. A többi embert viszont illene komolyan venni.
Málna
@emerencia: De, a védőoltás is gyógyszer.
Megadatott a szabad választás lehetősége, csak nem vártad meg, míg lesz miből választani.
A hatékonyságot pedig szakemberek vizsgálják. Ne haragudj, ha nekik jobban hiszek, mint neked.
emerencia
@Málna: " Ne haragudj, ha nekik jobban hiszek, mint neked." Nem haragszom mert ezzel pontosan én is így vagyok. Ezért írtam amit írtam. Egy hozzáértő szakember sosem fog konkrét százalékot mondani egy adott emberre akit nem vizsgált meg és nincsenek laboradatai. Orbánék sajnos inkább adnak tesztet egy távoli országnak ingyen ahelyett, hogy letesztelnék a saját népükből azokat a hatvan felettieket, akik kevésbé hatékony oltást kaptak. Erre csak az ellenzék volt képes a fővárosban.
Málna
@emerencia: A százalékot nem egy emberen vizsgálják, hanem sok emberen. Így jönnek ki az adatok, hogy 100-ból hány embernél volt hatásos a vakcina. A hatvan felettieket meg felesleges letesztelni, menjenek harmadik oltásra és kész.
emerencia
@Málna: Őrülök, hogy közeledik az álláspontunk de az egyéni eltérések különbözők lehetnek. Ezt figyelembe kell venni. Az adott személy csak egy számára méregdrága tesztelés után tudhatja meg, hogy őnála mi a helyzet a két oltást követően. Az pedig tény, hogy idősebben nagyobb az esély a gyenge vagy a kínai esetén akár 0 eredményre. Az AstraZeneca sem biztosan nyújt megfelelő védelmet ebben a korosztályban. Azért él sok idősb ember majdhogynem teljesen bezárva mert nem tudnak beáldozni pénzt arra, hogy megtudják mi van a személyes immunvédelmükkel. (Mások viszont megcsináltatták és az eredmény nem kellő védelmet mutat. Ők sem szabadok annyira mint a társadalom többi tagja.) Azzal nagyon-nagyon egyetértek, hogy mi, a hatvan felettiek menjenek mihamarabb harmadik oltásra tesztelés nélkül de sajnos előbb nekünk is ki kell várni a négy hónapot! És még valami. A megbízhatatlan kormány miatt az is kérdéses, hogy majdan jut-e nekünk idősebbeknek mRNS harmadiknak és akinél szükséges negyediknek. Nem én találtam ezt ki hanem a virológusok mondják és én hiszek nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.