Ezzel a 8 millió adagot is meghaladja az országba szállított Comirnaty oltóanyagok mennyisége.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
Hogy el tudják ajándékozni és a szar kínait meg nekünk adják be
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
istván irén
Hogy el tudják ajándékozni és a szar kínait meg nekünk adják be
Eladott Ország
A kínai és a ruszki szarokkal mi lesz?! A Debrecenben termelt keleti vakcinákat kinek szánják?! Európában a kutyának sem kell, vagy olyan gazdagok vagyunk, hogy odaadjuk szarér-hugyér, vagy ingyen a harmadik világba?! Szarházi tróger fidesz rohadékok!
emerencia
@istván irén: Február óta szerettem volna kapni Pfizert vagy Modernát de nekem nem járt nagyon sok sorstársammal együtt. Harmadiknak legalább kaphatnék Pfizert, ha már az első kettőnél nem jutott de az a gyanúm, hogy akkorra már (október mire letelik a 4 hónap) ki fog derülni, hogy jó nekem a kínai. Én viszont továbbra is ragaszkodom az EMA által elfogadott mRNS vakcinához! Komolyan mondom olyan érzésem van néha mintha nem is itt éltem volna le az életemet, nem itt fizettem volna adót és járulékokat, mintha nem ez lenne az anyanyelvem, mintha valami idegen lennék a saját hazámban!
division
@Pálinkás Pál: Nyugi, nem neked, az országban élnek olyan felelősségteljes emberek is, akik csak a kínai oltások miatt nem vették eddig fel, és ugye a gyerekeknek is a Pfizert lehet adni. Végre a kormány is rájött erre.
Pálinkás Pál
@division: a szülő dönt...,nem a kormány..
Pálinkás Pál
@division: orvosokatisztanlatasert.hu/milyen-oltast-fejlesztettek-ki-ha-nincs-izolalva-a-covid-19-virus/
ez idén februári cikk...és nem én írtam..olvasgass kicsit...tehát továbbra is...hol a tudományos értekezés a pécsi laborból...mert az hogy a denevérember elböfögi,az kevés..
division
@Pálinkás Pál: Ne gyere már te is ezekkel a sarlatánokkal! Ilyenkor tényleg erős a gyanúm, hogy te vagy Gazella is, ő szokott ezekkel a szélsőjobbos háziorvosokkal, ortopédusokkal, konteós cikkekkel előjönni. Amúgy meg tényleg a szülő dönt, de csak amíg nem lesz kötelező.
Pálinkás Pál
@division: tudod ezzel az a baj hogy a pilótás cikkben ott van a jó 20 perces angol nyelvű hírműsor, amit megnézhetsz..és ha hiszed ha nem, azt nem a pócsék csinálják... nagyon jól tudod,én forrás nélkül nem mondok semmit!!
istván irén
@emerencia: az a baj hogy ez így igaz mi akik meg dolgoztunk érte semmit nem kapunk vissza
division
@Pálinkás Pál: Egy eset, ami semmit nem bizonyít, de ha mégis igaz lenne, a sok-sok éve forgalmazott gyógyszerek esetében soha nem volt semmilyen mellékhatás? Tiltsunk be mindent akkor, nem?
Pálinkás Pál
@division: mondjál ezen a covid szaron kívül egy másik gyógyszert, amit ilyen erőszakosan akarnak rátukmálni az emberre...és mindezt úgy hogy egyik gyártó sem vállal felelősséget...főleg a pfizer...aki megzsarolja az államokat, csak akkor adja el a szarját, ha garantálják előre a mentességet bármiféle felelősségre vonás alól...végeredményben majdhogynem kötelezővé tesznek valamit, amiért a gyártó semmiféle felelősséget nem vállal, és nem volt tesztelve sem...és mindezt egy olyan " betegség" miatt...amit az emberek 99,897 százaléka tünetmentesen átvészel...várom a magyarázatot!!!
Málna
@istván irén: Nem kaptatok ingyen vakcinát? Vagy mi bajotok van nektek mindig?
Málna
@emerencia: Senki nem kényszerített a kínaira, kivárhattad volna a Pfizert. Miért nem tetted?
Clavigo
@Málna: Mert a Putris nem hívta le a nekünk járó EU.-kompatibilis vakcinát...szándékosan..,,,Helyette a Kínai Lábvizzel oltatta végig a fél országot..
Málna
@Clavigo: Istenem, hogy tudsz ennyire értetlen lenni? Amit nem hívtak le, az még le sincs gyártva. Sose fogjátok megérteni, akárhányszor mondom...
division
@Pálinkás Pál: Fel vannak tüntetve a lehetséges mellékhatások, mindenki el tudja olvasni. Van hogy gyógyszereknél is kijön egy olyan mellékhatás, ami éppen nem volt feltüntetve a betegtájékoztatón, olyankor azt jelenteni kell a szakhatóságnál. Nem tudom mennyire vagy tisztában azzal, hogy az összes gyógyszer esetében pont azzal védik magukat a gyógyszergyártók, hogy egy oldalas mellékhatás listát mellékelnek a termékeikhez, azaz ugyanúgy nem vonhatod felelősségre például a Concor forgalmazóját, ha éppen azt érzed több lett tőle a ritmuszavarod. Mindenki védi magát, nem lehet perelgetni csak úgy, gondold el mi lenne itt akkor ha ezt megtehetné boldog-boldogtalan. Még a bizonyítottan káros büdös bagót gyártók is védik magukat azzal, hogy ráírják a dobozra hogy a dohányzás káros az egészségre (még azokra is akik kénytelen beszívni a füstjét). Ha valamit perelni kéne, akkor az éppen ők, nem a vakcina készítők. Vajon hányan haltak már meg tüdőrákban attól a szemét cigitől, és hányan az oltástól?
Pálinkás Pál
@division: nem válaszoltál a kérdésre...melyik gyógyszert erőszakolják az emberre...? ráadásul egy olyat, aminek most folyik a klinikai hatásvizsgálata a sok agyalágyultan, aki beoltatta magát makkegészségesen!!!
division
@Pálinkás Pál: Semmit nem erőszakolnak senkire. Majd ha kötelezővé teszik akkor mondhatod ezt. Azt meg továbbra sem érted úgy látom, hogy több mint 30 éve létezik már az mRNS technológia, amit használnak is a gyógyszeriparban. Nyilván minden gyógyszer, vakcina az emberek tesztelésén alapszik, állandóan nem lehet csak egereknek adni.
Pálinkás Pál
@division: az mRNS technológia egy génterápia...kidolgozója kijelentette, veszélyes dolog tömeges oltásra használni... aha...és a zsarolás az nem erőszak ,igaz??? és egyáltalán te milyen védőoltásról beszélsz??? ez olyan messze van tőle ,mint én a Nobel-díjtól...kicsit járj utána mi a védőoltás definiciója...aztán jelezd felém ,ha bármit rá tudsz húzni a kísérleti löttyökre!! aztán egy vakcina tesztelése hosszú évek munkája, és nem pár hónap...főleg egy olyan kórság ellen, ami az aggokon,meg a lepukkantakon kívül senkit nem veszélyeztet igazán...de mint mondom,nem magával a vakcinával van bajom...igyátok literszám,azt is leszarom..ha utána mély kussba lesztek...de ha emlékszel,tavaly megmondtam, ha lesz is vakcina,tovább fogtok pofázni,mert a rettegéssel fenntartott hatalmat nehéz elengedni...hát nem igazam lett???
division
@Pálinkás Pál: Talán az olyan konteósok miatt tartjuk még mindig fenn mint te, nem gondolod? Amennyiben mindenki szépen beoltatná magát elhallgatna itt mindenki. Génterápia, hát persze...Mondjuk végre leírtál egy hatalmas igazságot, miszerint nagyon messze vagy a Nobel díjtól:-)) Az mRNS meg szerinted nem hosszú évek munkája, amikor 30 éve létezik. Elgondolkodtató valahol ez a hozzáállás.
Pálinkás Pál
@division: ne dühíts...az mRNS nem gyógyszer, hanem egy technológia...amiről kiderült hogy ez esetben szart sem ér...mivel az oltottak ugyanúgy fertőződnek..és bizony a kórházakban oltottan is ugyanaz a réteg kerül..azért gondolkodhatnál...ez egy nagyon intelligens vírus...egyetlen egy politikus, fontos személyiség..celeb..stb nem halt bele, csak a szegény krónikus betegek,meg a vénemberek.. hát nem érdekes..?
Gazella
@division: nem éppen vannak feltüntetve.. akit oltanak az meg se látja a vakcina dobozokat. És ne szólj vissza. Mert taslin baszlak.
division
@Pálinkás Pál: "2013 márciusában a Moderna és az AstraZeneca ötéves kizárólagos opciós megállapodást írt alá az mRNS kutatásáról, fejlesztéséről és kereskedelmi forgalomba hozataláról a szív- és érrendszeri–, anyagcsere– és vesebetegségek–, valamint a rákkutatás területén. Az AZD8601 viszonylagos sikere annak a ténynek volt köszönhető, hogy a Moderna képes volt mRNS-t közvetlenül a szívizomba injektálni anélkül, hogy gyógyszerbejuttató rendszerre lett volna szüksége." Innentől kérlek kizárólag Gazella konteós társaddal kommunikálj, ezt a szintet ugyanis ő képviseli (már ha ti ketten nem vagytok egy és ugyanazok). Én már nem reagálok a továbbiakban egyetlen hozzászólásodra sem, mert nem ér annyit az egész.
Pálinkás Pál
@division: már rég ezt kellett volna tenned nyomi...
division
@Gazella: Oké, hol találkozzunk Palikám? :-))
division
@Pálinkás Pál: Vigyázz, nehogy összekeverd a két nevedet amikor válaszolsz hülye gyerek:-))
Pálinkás Pál
@division: kussolj...azt mondtad nem böfögsz hozzám , bokádat összefostad már a delta miatt?...
istván irén
@Málna: már írtam szánalmas az ismerkedési próbálkozásod vegyél magadnak a mű nőt vagy mű faszt ha egyedül érzed magad a szaros vakcinát meg igyátok meg az én adómból van nem ingyen egészségedre
Málna
@istván irén: Most meg mitől vagy ilyen idegbeteg? Kérdezek valamit, nem tudtok válaszolni, és ettől tiszta agresszívek lesztek. Ki érti ezt?:-)
emerencia
@Málna: De, tettem. Miközben a munkám miatt nap mint nap kellett idősen vadidegen emberek testközelből lévő fröcsögését elviselnem, már valamikor februárban kértem oltást arra az esetre, ha kimaradna egy adag a Pfizer üvegcséből mert valaki nem ment el érte az oltópontra. A háziorvosomtól kértem segítséget, erre ő csípőből letolt, hogy hogy képzelem! Egy idő múlva viszont felajánlotta a keleti vakcinákat. (Orosz, kínai.) Életkorom, egészségi állapotom és itt most nem részletezett egyéb okok miatt nem mertem elfogadni. Büntiből várnom kellett miközben a hetvenéves, az enyémnél több krónikus betegséggel küszködő velem egy háztartásban élő hozzátartozóm attól való reális félelmében, hogy oltatlanul hazahozom a fertőzést, bevállalta a kínait mert más választása nem volt! (Nem ugyanaz az orvosa mint nekem.) Közben megtudtuk, hogy esélyes, hogy nincsen neki immunválasza ezért óvatosságból április elsején felvettem az AstraZenecát melyről már akkoriban tudtam, hogy nincs minden rendben de féltettem a hozzátartozómat és önmagamat egyaránt. Más esélyünk nem volt. Ezután nyugati példák hatására itthon is felcsillant a remény, hogy esetleg másodiknak kaphatnék Pfizert vagy Modernát mint pl. Merkel asszony, de majd 64 és félévesen ezt is megtagadta tőlem a háziorvos! Így június 11-én megkaptam a második Astrát mely a hozzáértők szerint a Sinopharmhoz hasonlóan homológ oltásként alkalmazva az un.gyengébb hatású vakcinák közé tartozik főleg az idősb, 60 feletti korosztályban. Augusztus 7-én hozzátartozóm minden csont nélkül kapott harmadiknak egy Pfizert de azt nem tudni, hogy szüksége lesz-e második Pfizerre vagy nem a teljes immunizációhoz? Én pedig örömmel hallom, hogy ömlik be az országba a Pfizer úgyhogy reményem lehet rá, hogy október 11 után esetleg kaphatok én is egy adagot de az előzmények tükrében elképzelhető, hogy majd a képembe vágják: nem jár nekem, fogadjam el a korosztályomban leggyengébbnek tapasztalt Sinopharmot a kormányzat akarata szerint. Március eleje óta...
emerencia
@Málna: folyt: ...nemegyszer hallottam a rágalmat, hogy választhattam volna, kivárhattam volna vagy lúzer vagyok mert nem voltam képes protekcióval, korrupció-val vagy valahogy máshogy szerezni magamnak mRNS oltóanyagot. Szerencsére jún.1-től öregségi nyugdíjas vagyok így majdhogynem bezárva próbálunk mindketten meglenni addig amíg Orbán rendszerében talán, egyszer vagy soha megkapjuk azt a hatékony immunizációt ami más európai polgárnak alapból jár. Mivel a nyugdíjunkból inkább megélhetésre kell költeni mint méregdrága tesztekre, nincs mozgási szabadságunk, hiszen abban sem lehetünk biztosak, hogy koronavírus fertőzéses tünetek esetén idejében megkapjuk a hatékony terápiát vagy ha nagyobb a baj rákötnek-e minket idősebbeket a lélegeztetőgépre...
solidedge
Gondolom ezt Orbán nem ölelgette, csókolgatta körbe mint a Sinopharmot.
division
@Pálinkás Pál: Látom már hajnal óta itt konteózol, vagy lehet le sem feküdtél Gazella Pali? Nagyon kellhet a pénz.Több nick névért több jár? Minek kellett megint hozzám szólnod? Így sosem lesz vége:-)) Nyilván nem kellett volna visszareagálnom, aki sötét az úgyis az marad, és nem lehet észérvekkel sem meggyőzni semmiről, de engem úgy tanítottak hogy ha szól hozzám valaki akkor válaszoljak, legyen bármekkora seggfej is az illető...
Málna
@emerencia: Szóval lett volna választásod, várhattál volna a Pfizerre, de úgy döntöttél, hogy nem vársz tovább. Kaptál két nyugati oltást, lakótársad már a harmadik oltáson is túl van, de valahogy mégsem jó semmi. Komolyan mondom, mintha borúlátásra lennétek beprogramozva.
emerencia
@Málna: Kívánom Neked, hogy menj be nap mint nap egy olyan helyre, ahol nem menekülhetsz vadidegen emberek közelségétől, és közben várj oltatlanul hónapokig, hogy megkapd a megfelelő vakcinát aztán az utolsó két hónapodat még töltsd el ott úgy idősen, hogy egy gyengébb oltásnak csak az első adagja van benned. És míg mindez történik, nap mint nap halnak meg emberek, sokkal nagyobb létszámban mint más országokban! Ez nem választás volt, hanem kényszerítés. Ne akard választásnak beállítani. Ami az általam kivárt, nagynehezen megkapott Astrát illeti: nem véletlen, hogy nyugaton aki kéri, annak másodiknak az Astra után mRNS vakcinát adnak. Magyarországon is így kellett volna cselekedni legalább a hatvan felettiekkel. Gondolod, hogy pl.a németek a hozzám hasonló korú Angela Merkelnek (és sok-sok átlagembernek) szórakozásból adtak másodiknak az Astra után mRNS-t??? Tőlünk a mi kormányunk megtagadta. A Sinopharm pedig a hozzátartozóm korosztályában nem lett letesztelve, mégis beléjük nyomták felelőtlenül mindkettőt. Közülük sokaknak nem alakult ki SEMMILYEN!!! mértékű immunvédelme. Az ezt követő egyetlen darab Pfizer még mindig nem ad teljes védelmet, ne mondd, hogy nem hallottál erről. Végeredmény: egyikőnk sem kapott még a mai napig sem megfelelő védelmet és nem tudjuk, hogy fogunk-e valaha? Jellemző az illiberális arroganciára, hogy mindezt választási lehetőségnek, sikernek és teljes védelemnek állítjátok be.
Málna
@emerencia: Én nem vártam volna a helyedben oltatlanul hónapokig, hanem elfogadom a legelső oltást. Te nem tetted, tehát választottál. 90 % fölött van annak az esélye, hogy te és a lakótársad is védett. Te viszont biztos vagy benne, hogy nem. Na erről a hozzáállásról beszélek. Ezen a huszadik Pfizer sem fog segíteni. Erre más gyógyszer kell...
emerencia
@Málna: Az védőoltás nem gyógyszer mert nem gyógyít, hanem besegít a szervezetünknek a vírus elleni védekezésben. Én nem bíztam a keleti vakcinákban és az idő engem igazolt. Akkor lett volna mindez választás, ha uniós polgárként szabadon választhattam volna az EMA által elfogadott vakcinák közül de ez nekünk, sok-sok honfitársammal együtt nem adatott meg még hatvan felett sem. Az exhas 90%-ot pedig így bemondásra legfeljebb csak a könnyen megvezethető, bulvársajtóból és a hozzá nem értő politikusok által kiokosított amatőr virológusok hiszik el. A többi embert viszont illene komolyan venni.
Málna
@emerencia: De, a védőoltás is gyógyszer.
Megadatott a szabad választás lehetősége, csak nem vártad meg, míg lesz miből választani.
A hatékonyságot pedig szakemberek vizsgálják. Ne haragudj, ha nekik jobban hiszek, mint neked.
emerencia
@Málna: " Ne haragudj, ha nekik jobban hiszek, mint neked." Nem haragszom mert ezzel pontosan én is így vagyok. Ezért írtam amit írtam. Egy hozzáértő szakember sosem fog konkrét százalékot mondani egy adott emberre akit nem vizsgált meg és nincsenek laboradatai. Orbánék sajnos inkább adnak tesztet egy távoli országnak ingyen ahelyett, hogy letesztelnék a saját népükből azokat a hatvan felettieket, akik kevésbé hatékony oltást kaptak. Erre csak az ellenzék volt képes a fővárosban.
Málna
@emerencia: A százalékot nem egy emberen vizsgálják, hanem sok emberen. Így jönnek ki az adatok, hogy 100-ból hány embernél volt hatásos a vakcina. A hatvan felettieket meg felesleges letesztelni, menjenek harmadik oltásra és kész.
emerencia
@Málna: Őrülök, hogy közeledik az álláspontunk de az egyéni eltérések különbözők lehetnek. Ezt figyelembe kell venni. Az adott személy csak egy számára méregdrága tesztelés után tudhatja meg, hogy őnála mi a helyzet a két oltást követően. Az pedig tény, hogy idősebben nagyobb az esély a gyenge vagy a kínai esetén akár 0 eredményre. Az AstraZeneca sem biztosan nyújt megfelelő védelmet ebben a korosztályban. Azért él sok idősb ember majdhogynem teljesen bezárva mert nem tudnak beáldozni pénzt arra, hogy megtudják mi van a személyes immunvédelmükkel. (Mások viszont megcsináltatták és az eredmény nem kellő védelmet mutat. Ők sem szabadok annyira mint a társadalom többi tagja.) Azzal nagyon-nagyon egyetértek, hogy mi, a hatvan felettiek menjenek mihamarabb harmadik oltásra tesztelés nélkül de sajnos előbb nekünk is ki kell várni a négy hónapot! És még valami. A megbízhatatlan kormány miatt az is kérdéses, hogy majdan jut-e nekünk idősebbeknek mRNS harmadiknak és akinél szükséges negyediknek. Nem én találtam ezt ki hanem a virológusok mondják és én hiszek nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.