A sokmilliárdos költségvetésű rendszerről, amelyet a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat fejlesztett és működtetett, egy 18 évig titkos kormányhatározatban rendelkezett Medgyessy Péter kormányfő. A titkosítás alól már feloldott kormányhatározatokba közérdekű adatigénylés után tekinthettünk be, két, Orbán Viktor által aláírtat is megnézhettünk.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi benyalás

a derék HVG minden szintet verő durva összemosási kísérlete

A kormányhű média sumákol, de igazából nem sok védhető van a Pegasus ügyben. Nem sok lehetősége maradt a kormánynak, mint bírni abban, hogy a nem az ő média szegmenseik szégyellik a folyamatos sulykolást és leszállnak a témáról.
Részben így is történt, sőt …
A derék fizetős HVG „Egy titkos kormányhatározatból megtudtuk: Medgyessy Péter is rendelt el megfigyelést” címmel irkodmányt rittyentett, aminek nem is titkolt célja az ügy relatívizálása.
Sőt valójában – a kormányzati nyaloncoknak ez nem is jutott eszébe – azt sulykolják, hogy Orbánék nem is tettek semmi rosszat! =))
tudode
Balgaság Medgyesy Péter, volt miniszterelnökre kihegyezni az un. 3000-es titkos kormányhatározatok hozását, akkor, amikor van egy, un. miniszterelnök, aki nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon, talán a mai napig, és úgy járkálhat ki-be a Szigoruam titkos, különösen fontos adatok között, amire még egy mezei kormánytisztviselői is csak témakörönként teheti meg nemzetbiztonsági átvilágítással
.
---- Orbán az egyetlen miniszterelnök, aki nem esett át nemzetbiztonsági ellenőrzésen
168.hu/itthon/orban-az-egyetlen-miniszterelnok-aki-nem-esett-at-nemzetbiztonsagi-ellenorzesen-3722
--------------------------
.
Nem csak Medgyesy Péter, minden regnáló miniszterelnöknek feladatkörébe tartozott/zik a 3000-es, un. titkos határozat hozatal
.
---- Kitartóan titkolózik a magyar kormány
www.napi.hu/magyar-gazdasag/3000-titkos-kormany-hatarozat.729993.html
.
„””””A mostani kormányzati ciklusban - kevesebb mint három év alatt - 72 titkos, úgynevezett 3000-es kormányhatározatot hozott az Orbán-kormány - számolt be a 168.hu."""
-----------------------------
.
Mint pl. az un. csodacsatár/támadó védett személy számára egy biliben vihart kevert a Puskás Stadionhoz alagút építése, amelyről Stummer a nemzetbiztonsági bizottság vezetője kifogással élt
.
----- Állítólagos titkosított tervet fedett fel a jobbikos Stummer János
www.youtube.com/watch?v=QpWeCo43WoM
-------------------------
.
Pl: 11 évig az egészségügy reformja valamelyik fiókban hevert, miután a ciklus végén, a belügyminiszter gondozásában:
.
----- Tíz évig titkos, mi lesz a magyar egészségüggyel
www.napi.hu/magyar-gazdasag/egeszsegugyi-ellatorendszer-atalakitas-boston-consulting-group-bm-titkositas.712356.html
---------------------
.
???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.