Ezzel kommentálta Bayer azt az értesülést, hogy közgazdásznak adta ki magát eddig, de az előválasztási önéletrajzából kiderül, csak egy nemzetközi érettségivel rendelkezik Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja.

"Kis hazug, puha p.cs..." – Bayer most egy Momentumos politikust gyalázott
Kép:EchoTV

Az előválasztáson a 12. kerületben, a Hegyvidéken induló politikusnak az önéletrajzából derül ki, hogy nincs diplomája.

Hajnal az Oxfordi Egyetemen három éven keresztül filozófiát, közgazdaságtant és politikatudományt hallgatott, de felfüggesztette a tanulmányait, idén pedig megkezdte a tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán.

Ennek ellenére korábban több televíziós műsorban is közgazdásznak mondta magát, illetve a Wikipédia oldalán is ez a végzettség szerepel. Szó szerint azt írják, hogy „felsőfokú tanulmányait 2014-től az Oxfordi Egyetem filozófia, politika és közgazdaságtan szakán folytatta” 

– írta meg az Origó. 

Egyik szereplése 2017. január 24-én az akkoriban baloldali Hír Televízió Alinda című műsorában volt, amikor Kemény Dénessel, a vízilabda-válogatott egykori háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitányával vitázott a budapesti olimpiai pályázatról, amely ellen már javában gyűjtötte az aláírásokat a Momentum.

HAJNAL HASAD
Kis hazug, puha pöcs...

- kommentálta a publicista.

Idén február másodikán az atv stúdiójában a Nap hírében (a videóban 0:26-nál) a járványhelyzetről beszélgetve a műsorvezető ezekkel a szavakkal fordult Hajnalhoz: „de van nekünk egy közgazdászunk is". Ekkor sem érezte szükségét a pontosításnak.

Sőt, augusztusban, szintén az atv-ben egy valóban közgazdász diplomával és sok éves tapasztalattal rendelkező embert, az Állami Számvevőszék elnökét, Domokos Lászlót bírálta, mondván, hogy senki nem tartja közgazdasági szaktekintélynek.

- jegyezte meg a Mandiner.

Forrás: Facebook/Mandiner
Címlapkép: EchoTv

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Maxipocak: 13:39 Azért ne túlozz. Annyi esze azért nincs,mert ha lenne neki egy csepp,akkor már rég eltűnt volna a világban a lóvéval. Pont azért választotta orbán malacperselynek ezt a félanalfabétát...
nezelodo
Hajaj... A "Dugógeri doktorija" az új gyalázkodó szöveg? Miért nem említi a tahahófalvi mellette a sümegi polgi párjának a hamis érettségijét, és az arra épülő főiskoláját, a vele járó magas vezetői beosztását és az ezért járó havi kétmillióst fizetését! Bírósági ítélet van erről, és ma is a helyén van! Pedig ez nem egy kamu nyelvvizsga, mint egykor a szombathelyi fideszes alpolgié.
kissé felnőttem
hát igen ezerszer jeleztem már két magyar közé KELL egy tolmács mert elbeszélnek egymás mellett. itt miért kellett volna pontosítania? azt írja " politika és közgazdaságtan szakán folytatta." ez nem azt jelenti elvégezte, befejezte, ha értelmezné valaki is? amíg diák-hitel járhat vagy adható 45 éves korig? mindt egy hokk hőkk vén tininek 14- 17 év óta se szerzett tán diplomát ugyebár? nem azért mert???, a potya pénz az mindig potya marad..Hány illetékes úr elvtárt szerzett nyelvizsga bizonyítványt nézzünk a nyelvpótlék megszerzéséért, neten hirdették egy középiskola anno 10-14 éve itt magyarhonban.zyoti te meg nem hogy javulnál kanászabb lettél bárkinél hát ez is egy fajta kultúra csak ne terjeszd mert olyan mint a kovid .19 éves diáklány kiokított de rólad lepereg, hány pört nyert neked a füle-műle? .
ómió
@Maxipocak: Nem baj, hogy totál másról van szó? Vagy neked mindegy? Neked mindenről a bolsiszopás jut eszedbe?
Istenakinincsen
durbincs nem olyan hülye mint akinek kinéz.Ne válaszoljatok neki mert ezzel keresi a pénzt!
Ravasz mint a róka.
Pénzért fidióta...
bence
Ez a mocskos szájú már nagyon megérdemelné , hogy valaki a pofán csapkodja !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.