Ma a hatalomhoz vezető út abban merül ki, hogy aki szaporán nyal, az idővel kaphat egy birtokot. Egy jobb világban lesznek ilyenebb meg olyanabb pártok, és mi, a polgárok napról napra eldönthetjük, melyik tetszik jobban. Egy jobb világban verseny lesz, értünk. Vélemény.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Megint egy kép

Elsőre csak finom fogalmazásnak véltem, de képet megnézve …

Nem tudom, nem számoltam meg, hogy hány szó a fizetős HVG „Tóta W.: Egy koalíció fogantatása” című cikke. Így persze azt sem, hogy ebből mennyit használ az általam kedvelt szerző a fenntartásai kifejezésére. Úgy szemmel láthatólag elég sokat, de az biztos, hogy nem igazán optimista. Meg kell jegyezzem nagyon sok ok nincs is rá. Azonban a valamire-való írásoknak hangulata van. S ezt a hangulata van, s az a gyanúm, hogy ennek kiemelése a mellékelt képek szerepe is, különösen a címhez tartozóé.
Esetünkben ez:
api.hvg.hu/Img/1100-620/a052f013-9d38-4182-9167-682a897ce207.jpg

Elsőre csak az tűnik fel, hogy a hokedlis, hogy megasszonyosodott, de jobban megnézve egy igazán pikáns dolog tűnik fel. Az egy dolog, hogy a patás ördög maga is a képen mosolyog, de az hogy asszonykája nincs a képen, na az már elgondolkodtató egy ilyetén cikk elején! =))
RonaGyuri
@Shikari: egyet értönk, de nem csak Orbánt hanem az egész tolvaj bandáját! =))
csak úgy....
@Shikari: tibim,nagy nap a mai! :)
29 éve / 1992. 09. 04.
A Fidesz a Liberális Internacionálé teljes jogú tagjává vált !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.