Verseny közben érte baleset a kiváló ultrafutót.

Elgázolták az úton Lubics Szilvia hosszútávfutót
Fotó: MTI/Varga György

"Elütött egy autó – de jól vagyok!"

- kezdi Facebook-posztját Lubics Szilvia, akit egy semmiből felbukkanó autós gázolt el Balatonakalinál. A sofőr olyan gyorsan hajtott, hogy az ütközés után nem is tudott azonnal megállni, visszapillantó tükrével egy másik futónak is nekiütközött.

A futónő beszámolója szerint először egy nagy ütést érzett a csípőjén, a következő pillanatban pedig már a levegőben volt.

Az aszfaltra érkeztem, ahová bevertem a fejem. Hirtelen nem tudtam megmozdulni sem, el kellett telnie pár másodpercnek, mire felfogtam, mi történt. A futótársaim azonnal a segítségemre siettek, köztük egészségügyi szakemberek is. Az eszméletemet nem vesztettem el, tudtam mozgatni mindegyik végtagomat, így amennyire lehet, az első sokk után némileg megnyugodtam. Már a mentőautóban fekve tört rám a sírás, amikor a gyerekekre gondoltam, és átfutott rajtam, hogy mekkora baj is történhetett volna... A mentők a veszprémi kórházba szállítottak további vizsgálatokra, ellátásra. Szerencsére néhány zúzódással és kisebb fejsérüléssel megúsztam...

- olvasható a bejegyzésben.

Lubics megjegyzi, látta, ki vezette az autót, így felmerül benne a kérdés, hogy miért ül volán mögé olyan személy, akik alkalmatlan a vezetésre.

Forrás: Facebook/Lubics Szilvia

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Valami cigánygyerek, jogosítvány nélkül...?

Hol vannak a "rendezők" akik biztosítják a szakaszt...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.