Visszahozná az Ubert, kirakná a bevándorlókat.

(Forrás: Index)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mindazonáltal ha majd Nováknak és társainak lesz egy kis ideje tükörbe nézni, akkor mondhatnának valamit arról is, hogy például miért nincs egyetlen olyan országa sem Európának, ahol a lakások drágulása legalább megközelítené a magyart. Hogy mi a helyzet a világ szégyene minimálbérrel, amit ahelyett, hogy megemeltek volna, az elmúlt nyolc év után tizenkettővel inkább konzultálgatnak róla. Vagy mi újság az Európa-bajnok inflációval, a büdösgyenge forinttal, a brutális üzemanyagárakkal, az elszabadult államadóssággal, és a párját ritkító korrupciós gépezet dübörgése okán értelmezhetetlenül alacsony gazdasági versenyképességgel. Mert az szép dolog , hogy a sokak nyomorán, és a sokak még mélyebbre taszításának oltárán közpénzből tömik azokat, akik kevéssé vannak rászorulva, de közben nyílik a társadalmi olló, és ahol a szegények egyre szegényebbek lesznek, ott egy idő után a gazdagabbaknak is szar lesz. A családba vetett hit meg a kedvező statisztika lobogtatása rohadtul kevés, amikor nemhogy nyaralásra nem futja, de túlélni is keserv.
sgl
MZP tegnap az Arénában a Gyurcsányozással és a Gyurcsány időszak minősítésével kiverte a biztosítékot.
Eladott Ország
"Kedves Novák Katalin néni! Múltkor láttam a tévében, milyen nagyon vidámnak tetszik lenni, úgy tetszett ottan ülni a kamera előtt, mint a jóllakott tyúk. Ezt az apu szokta mondani. Mekkora szerencse, hogy elégedettnek tetszik lenni, hiszen a Novák Katalin néni nagyasszony, az Orbán nagyúr kiválasztott munkatársa. A magyar családok istennője. Kedves Novák Katalin néni! Mi kapunk családi pótlékot. Kettőnkre huszonhatezer-kilencszáz forintot. Ezer éve ennyit. A néni mit szokott csinálni ennyi sok pénzzel? Mi ebből eszünk egészen tíz napig. Ha eljönnek hozzánk, elmondom, miért utálom a legjobban az Orbán Viktort. Ide a faluba nehogy merjen stadiont építeni. Megmondom miért. Mert annak az árából mi a tesómmal kaphatnánk bicót, lenne szép ruhánk, sok könyvünk, kifesthetnénk a szobát, a konyhát. Elutazhatnánk a tengerhez, nem mennénk egészen Afrikáig. Sőt, a tesóm járhatna zongorázni és nyelvet tanulni, mert az apuék ki tudnák fizetni. Én megelégednék egy újszülöttel. Dehogy baba! Egy picike oroszlánnal, mert, ha Katalin néniék jobban támogatnának bennünket, akkor lehetnék dzsungel vadász."
Katalin néni! Négyszer szerettünk volna gyermeket, amiből 3 lombik fizetős volt. Mivel úgy gondoltuk, Katalin néni, hogy a hormonkezelések kétmilliós költségét redukálnánk 1,5-re. De nem jött össze, Katalin néni! Akkor most mit csináljunk, Katalin néni? Ha lenne még egy világmegváltó ötlete a számunkra... Megköszönném, Katalin néni! Nem akarunk tízmilliót, az autónk hétszemélyes - bár 20 éves - mi gyermeket szeretnénk, Katalin néni! De az elmondottak, a valós cél és a dolgaik olyan rohadt messze állnak a valóságtól, mint a záhonyi határátkelő Mexikóvárostól. Mi nem azért szeretnénk gyermeket, Katalin néni, mert köll! Mi csak úgy szimplán szeretnénk. Mert szükségünk van rá! Megtisztelő válaszát megköszönjük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.