Ehhez viszont az kell a politikus szerint, hogy a jelenlegi gazdaságpolitikát folytassák. 

A hvg.hu cikke szerint Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség "Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért" felelős államtitkára a Facebook-oldalán állt elő azzal a felvetéssel, hogy szükség van a pedagógusok bérének rendezésére. 

Kampányüzemmódba kapcsolt Fürjes Balázs, belengette a tanárok béremelését

Fotó: YouTube/Magyarország Kormánya

Mint bejegyzésében írja, a budai családok gyerekeinek jövője a pedagógusok megbecsülésén is múlik (egyébiránt ez minden gyermekre igaz az országban – a szerk.) Fürjes szerint béremelésre van szükség a tanároknál, majd pedig hosszú időre rendezni kell a bérezést. Arra is kitért a bejegyzésben, hogy az emelést még ebben a ciklusban jó lenne megejteni, utána van szükség a hosszabb távra kiható bérrendezésre.

Azt is hozzátette, hogy ehhez pénzre van szükség, ám úgy látja, ha tovább folytathatják azt a gazdaságpolitikát, "aminek eredményeképpen sok éve meghaladja az uniós átlagot a gazdasági növekedésünk – meglesz a fedezet a pedagógusbérek rendezésére". 

Fürjes Balázs a 2022-es országgyűlési választáson várhatóan a Hegyvidéket magába foglaló választókörzetben fog indulni a kormánypárt jelöltjeként, erről bejegyzésében is említést tesz.

Fürjes bejegyzése alatt a kommentelők nem fogták vissza magukat, többen is felhívták a politikus figyelmét arra, hogy a Fidesz van hatalomon 11 éve, megvolt minden lehetőségük a bérek rendezésére.

Forrás: hvg.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kezdődik itt is a beetetés, mint a rendvédelmiseknél ... szánalmas vagy pubi, remélem mész a böribe a többi trógerrel együtt! Ha ettől a pedagógusok becsicskulnak 2022-ben, akkor meg is érdemlik a fideszt. Egyetlen ábrán az igazság...
www.portfolio.hu/gazdasag/20210916/egyetlen-abran-az-igazsag-igy-menekulnek-a-tanarok-az-iskolakbol-500718#
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
..."felelős államtitkára a Facebook-oldalán állt elő azzal a felvetéssel, hogy szükség van a pedagógusok bérének rendezésére. "...

Baszki! Ez feltalálta a melegvizet! Méghogy felelős!? Ezt egészen biztos nem az eszéért tartja Orbán...de vajon miért?
surdilloFUJT
@ómió: Napihülye,fürjecskével együtt röpülni fogtok fidessnyalonc ,csicskák!!!
Macskaszem
Már 10 éve megy a belengetés. Lassan el kéne engedni, hogy beessen a pénztárcákba.
ómió
@surdilloFUJT: Mi van, bolsinyalonc!? Feleszméltél a pihe-puha efftársi álomból? A böszmeszart azért törölgesd le a szád széléről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.