A blikk.hu megrázó részleteket derített ki a pénteki gyermekgyilkosság kapcsán. 

Gyermeke meggyilkolása után egy szupermarket kasszaszalagjára tette a holttestetFotó: illusztráció, Unsplash

Ahogyan mi is írtunk róla, pénteken az olasz sajtóban jelent meg először a hír: egy magyar nő meggyilkolta a kisfiát Olaszországban a gyermekelhelyezési vita nyomán. Miután a bíróság az apának ítélte a gyermeket, a nő Olaszországba szökött a kicsivel, ahol megölte, majd egy fotót küldött róla az apának. A rendörök őrizetbe vették a 44 éves B. Katalint.

A blikk.hu elérte az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület elnökségének egyik tagját, Kalmár Lászlót, aki hosszabb ideje tartja a megölt gyerek édesapjával és a nővel is a kapcsolatot. B Katalin, miután egy késsel megölte kétéves kisfiát, Lászlónak küldte el a halott kicsi véres fényképét. 

A hosszú évek alatt sok mindent láttam már, de ez a fénykép, amely üzenet formájában érkezett bevallom: sokkolt. Én küldtem tovább az apukának, aki nem akart hinni először a szemének, de aztán miután a nő nagyobb fia felhívta és elmondta, hogy mit tett az anyja, szerencsétlen kénytelen volt elhinni. Ennek a tragédiának hosszú és fájdalmas előzményei vannak. Az apuka hiába kért a gyámügytől segítséget semmi nem történt. Aztán a rendőrség is csak egy feljegyzést készített, amikor bejelentette, hogy hiába van bírói végzése arról, hogy vele kell a gyereknek élnie az anya azonban eltűnt a picivel együtt. Akkor kellett volna kiadni nemzetközi körözést

– nyilatkozta Kalmár.

Forrás: blikk.hu
Fotó: illusztráció, Unsplash

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.