Nem hagyjuk a magyar szuverenitást – jelentette ki Csizmadia László, az Orbán Viktorhoz feltétlen hűséggel ragaszkodó Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója az október 23-ra tervezett kilencedik Békemenetről szóló budapesti sajtótájékoztatón hétfő este.

Nagy megmozdulás készülődik a magyar ellenzék ellen – üzentek Orbán Viktor hívei
Fotó: MTI/Rosta Tibor

Csizmadia László, aki Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi elnöke is, az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján megtartandó Békemenettel kapcsolatban üzenetet fogalmazott meg Brüsszelnek és a "hazánkban lébecoló ellenzéknek".

Brüsszelnek címezve arra figyelmeztetett:

a magyar jogállamiság a magyar demokrácián nyugszik, és visszautasítják a népfelség elvén ejtett sebeket.

Demokrácia csak ott van, ahol az emberek elmondhatják a véleményüket saját sorskérdéseikről, úgy élhetik az életüket, ahogy szeretnék – tette hozzá.

Csizmadia László a jelenlegi ellenzékről azt mondta:

"semmire sem volt jó" 2002-2010 között, 2006-ban pedig egy délután alatt "államterrorral véres köztársaságot hozott létre" a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Astoriánál.

A következő Békemenet október 23-án babakocsival, karon ülő gyerekekkel vonul végig azon az útvonalon, ahol "ők ezt a balhét elkövették" – mondta Csizmadia László.

Bencsik András újságíró, a Demokrata főszerkesztője a következő Békemenet okairól szólva kiemelte: nem szabad engedni, hogy

az "elképesztően zajos és agresszív" ellenzéki propagandakampány bárkit is elbizonytalanítson. A Békemenet erőt adhat ehhez is

- tette hozzá. Továbbá Robert Schumant, az EU egyik alapítóját idézve hangsúlyozta: Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz.

Bencsik András közölte azt is, hogy

"egy veszedelmes politikai bűnöző készül visszatérni a hatalomba, úgy hívják Gyurcsány Ferenc".

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK elnöke a felejtésben bízik. Meg kell mutatnunk, hogy ez az ember nem térhet vissza – hangoztatta Bencsik András.

Forrás: MTI

159 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Orbán szótárából:
szuverenitás = Hagyjatok lopni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
Ideje lenne elküldeni a picsába ez az ellenzéki bohócbandát!
KisTehen
MUTASSUK MEG NEKIK, HOGY MIRE SZÁMÍTHATNAK 2022-BEN!
koszpeko
@Shikari: ne ugass mellé kis köcsög.
Gyáva mocskos féregként a szar dől csak a mocskos kibaszott pofádból.
Egy nagyon nagy hiba történt ahonnan kijöttél lyuk, nem egy szecskavágó volt.
koszpeko
@bakcsubakka: Igazad van.
Nem érdemes börtönbe menni egy szarcsimbók miatt.
Vagyunk itt egy páran akik szívesen elmagyaráznánk neki, hogy jobb ha súlyba rakja a pofáját.
Gyáva mint gazdája.
Shikari
@koszpeko: Szeretnél találkozni velem, kis buzi? Állok elébe te gyáva fos! Ugatsz csak, de ha kiállnak szemtől szembe veled, vinnyogsz anyádért. Degeneràlt, génhibás sejthalmaz vagy takony! Kuss haza mert ott röfög a többi disznó!
bakcsubakka
@koszpeko: Ezek nyüszíteni fognak 2022 ben ,mint a veszett kutya.
Úgy is kell velük majd bánni,mint a veszett kutyával szokás !
Ennek a G shikarinak úgy látszik verekedhetnékje van. Istenem atyám ! Add ,hogy a hasonló fazonoknak, jó HortobágyI módon kezek foghassak a mocskos ,söpredék pofázmányával.
Tudom mit mondanának az intenzíven: " nem kellett volna,de nem hittem ,... ilyen kíméletlenül még nem vertek meg...nőőővvéérkeee... m.. .ég egy kis .oxigént...kár ,nagy kár ,hogy nem hittem ...nekem senki se mondta,hogy az alföldön ekkora kétdiplomás ..182 centis paraszt fog megpocsékolni...jaj de jó,hogy élek ennek nem sok híja volt...szarok én ezután politizálni,csaaak ...c sak egyszer hagyhassam el a debreceni traumatológiát...jaaj .jaaaaj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok