A Medián gyorsfelmérése szerint a második fordulóban szavazni szándékozók körében Dobrev Klára 37, Márki-Zay Péter 33, Karácsony Gergely 24 százalékon áll. A Závecz-felmérés páronként vizsgálta a második fordulót. Eszerint ha Dobrev Klára Karácsony Gergellyel csapna össze, Dobrevre 53, Karácsonyra 39 százalék szavazna. Ha Dobrev Klára és Márki-Zay Péter között kell választani, Dobrevet a szavazók fele, Márki-Zayt a 43 százalékuk választaná. Márki-Zay Péter egy kontroll-kutatást is elvégeztetett. A Szabad Európa cikke szerint ez a felmérés a Záveczéhez hasonló eredményt hozott. Dobrev és Márki-Zay között a szavazatok 49-46 százalékos arányban oszlanának meg, ugyanez Dobrev és Karácsony között 49-41 százalékos lenne. A Publicus október 3-án publikált felmérése szerint hármas versenyben Dobrev Klára a szavazatok 42,4 százalékára számíthatna, Karácsony 33,6-ra, Márki-Zay pedig 19,5-re. A Republikon Intézet tegnap megjelent felmérése azt hozta ki, hogy 1-1 ellen...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
2014. január 08. 12:32
"Bezárta magyar irodáját a neves kutatócég
Értesüléseink szerint bezárta magyarországi irodáját a - hazai politikai közvélemény-kutatások terén már évek óta nem aktív - Gallup. Információnkat a cégnél megerősítették, azonban a döntés okát nem kívánták részletezni. "
www.portfolio.hu/uzlet/20140108/bezarta-magyar-irodajat-a-neves-kutatoceg-193675

Amit meg a magyar közvélemény kutatók csinálnak az a politikai prostitúció kategóriája. (Tisztelet az egyszem kivételnek!)
RonaGyuri
a sok buta idétlen marháskodás helyett a második forduló (esetleg elhagyva és az elsőből) eredményének 93/199-edét és a nyertes EOVK-sok szavazatának 108/199-edrészét összegezve kellen a sorrendet megállapítani! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.