Az egyik legfontosabb miniszter, egy homofób kereszténydemokrata fiúbarátjának a nevét is ismeri. Az előválasztási jelölt svungos interjút adott... Orbán Viktor óriási hibát vétett a saját ostoba szempontjai szempontjából, azzal, hogy témává tette. Az összes településen kint vannak ilyen plakátok, hogy szexuális propaganda és hasonlók. Mert a gyerek, amikor sétál az apukájával, akkor megkérdezi, hogy apuka, az micsoda? Tehát ha ő nem akart volna beszélni eddig a homoszexualitásról… Most már azt is tudja mindenki, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg. Most már mindenki tudja, hogy mi az, hogy transzszexuális. Orbán Viktor olyan témává tette, hogy az emberek elkezdtek róla beszélni.” Juhász ezen a ponton közbevetette, hogy “Azt nem tudjuk, hol van a legtöbb meleg.” Ami után végképp bevadult a beszélgetés:--- MZP: De tudjuk, ezt tudjuk.--- Juhász: Te tudni véled.--- MZP: Nem, én tudom.--- Juhász: De bizonyítani is tudnád?--- MZP: Nem. Én azt is tudtam, hogy Szájer József meleg...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@sgl: annak aki elhiszi, hogy 2006-ban Gyurcsány lovasrendőrök élén kilövöldözte a békésen sétálgató polgárok szemeit, már semmi sem hihetetlen! =))
RonaGyuri
Nos hogy ki meleg és ki nem, az majdnem magánügy, még akkor is, ha Orbán pofátlanul uszít ellenük. Azonban itt sokkal többről van szó: soraikban nagy számban rejtegetnek aktív pedofilokat, s ezerrel akadályozzák az egyházi gonosztettek feltárását is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.