Győrben a Dongó a legnagyobb rock-klub, ám a szervezett koncertek mellett többször volt már tőlük hangos a helyi média, ám néha nem csak az ott megrendezett és bejelentett koncertek szóltak nagyot.

Horogkereszt és karlendítés – Győrben "tárt karokkal" várja a nácikat egy szórakozóhely

A zenei kínálat meglehetősen sokszínű, és ha a Facebook oldalukat nézi az ember, semmi extrát nem venne észre csak azt, ahogy ők is állítják magukról:

Győr egyetlen élőzenére szakosodott szubkultúrális élőzenés klubja!

Ám, nem meglepő módon vannak olyan rendezvények amiket még ők is titkolnak, hiszen mint egy évvel ezelőtt kiderült rendszeresen tartanak ott "náci" rendezvényeket, erről persze nem számoltak be oldalukon.

2020. szeptemberében a Légió Hungária, a Blood and Honour  azaz a Vér és Becsület és a C18 (Combat 18 rövidítése. A „combat” csatát jelent, a „18” az ábécé első és nyolcadik betűjét jelöli: „a” és „h”, azaz Adolf Hitler. ) szerveztek ott közös koncertet.

Horogkereszt és karlendítés – Győrben "tárt karokkal" várja a nácikat egy szórakozóhely

Ám, a Dongó, természetesen ahogy ezt már fent említettük, nem hirdette ezt a saját oldalán, csak a szervezetek számoltak be a Facebook esemény kapcsán a helyszínről.

2021-ben már a szervezetek sem adták meg a pontos helyszínt. De a képek alapján a Dongó készséggel állt rendelkezésükre.

így 2021. szeptember 11-én horogkeresztekkel dekorált náci rendezvényre került sor a koncertteremben.

A képek megjelenése után, telefonon is kerestük a hely vezetőségét, a Facebookon is elérhető telefonszámon érdeklődtünk, ahol feltettük a kérdést, hogy volt-e náluk szélsőjobboldali rendezvény, ahol tiltott önkényuralmi jelképek voltak a díszletek.

Magán rendezvény volt

- válaszolták.

Arra a kérdésünkre, hogy amennyiben pénzért adják ki a helyet, de nem gondolják-e, hogy kétes nyíltan uszító és szélsőséges csoportulásoknak kiadni a helyet, illetve ennek kitenni a környéken élőket annyit feleltek:

Nem kommentáljuk

A helyzet, hogy az, hogy ám jogilag nem feltételen illegális, ám mindenesetre meglehetősen érdekes, ugyanis az koncertterem, az a hely, amely évek óta tiszteletnek örvend Győrben, hiszen az egyetlen hely, mégis befogadja a szélsőségesen uszító ideológiák követőit, és az ezzel a befogadással támogatja az ideológia fennmaradását.

Az NS mozgalom tovább erősödött, ezért aztán a cionista hatalom autóbalesetnek álcázva likvidálta Őt.

Számomra Ian Stuart az egyik legnagyobb példakép, mert megmutatta mi a bátorság, az önfeláldozás. Ha Ő is, mint sok más zenész, megtagadta volna nézeteit, talán ma is élhetne gazdagságban, jólétben, de Ő bátran kitartott az NS eszme mellett és a harcot, – majd ahogy az egyik dalában is megjövendölte – a halált választotta.

- írta a koncertről szóló beszámolójában a szervező C18 Hungary

Cikkünkben nem akarunk ítélkezni, csak bemutatni akarjuk, hogy milyen összejövetelek zajlanak hazánkban Magánrendezvény – címszavak alatt, amint a hely megszólal ezzel kapcsolatban, esetleg további választ ad kéréseinkre cikkünket frissíteni fogjuk!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Nèmetországban (!) 10 èvet kapnának a fasiszta disznók!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
134.bátor
Nèmetországban (!) 10 èvet kapnának a fasiszta disznók!
namihami
@Shikari: 21.15:. Csak egy pindurkát gondolkozz. Ha ott lettem volna, akkor becsukatnám az üzletet?!?!?! Saját magam előtt?
A náci (kommunista) ideológia nyilvános hírdetése kishazánkban (még!!) büntetendő cselekmény. És éppen ti ágáltok akkor, amikor mi, balosok, azt mondjuk, hogy itt fideszdiktatúra van.
ómió
Efftársi szövetséges Jobbik! Ott a helyed!
Rockxy
szerintem.
aki náci, az elsősorban nemzeti érzelmű, a saját nemzete jólétét akarja megvalósítani, vagy támogatni azokat, akik békével tesznek a nemzetük érdekében.
az erőszakos náci fasiszta módszereket alkalmaz, ha van hatalma és pénze, vagy mások megbízásából és pénzéből nyomorítja az alattvalóit.
lásd a zorbánt és a k0vidfasizmusát.
csak úgy....
@Shikari: 10:43 : 2 hétre a kedvedért vissza varázsolnám hitlert és bandáját,ha tudnám! :) tibim,téged pár napon belül eltakarítanának az alsóbbrendüségedre hivatkozva! a zsidók,szlávok után a magyar került volna sorra mert a német nemzeti érzelmüeknek ti is büdösek voltatok,mint most nektek az román,oszt tegnap óta az albán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.