Ez két bővített mondattal több ugyanakkor, mint amennyit Márki-Zay Péter vasárnapi fővárosi rendezvényéről írt az adófizetők pénzéből fenntartott távirati iroda.

Vasárnap este derült ki, hogy a Momentum elnökét, Fekete-Győr Andrást leszavazta a küldöttgyűlés, amely azért ült össze, mert az ellenzéki előválasztás első fordulója után Fekete-Győr bizalmi szavazást kért maga ellen az elért alacsony miniszterelnök-jelölti szavazati arány miatt.

Miután Fekete-Győrtől a küldöttgyűlés kétharmada megvonta a bizalmat, a pártelnök lemondott posztjáról. 

Az MTI-nek két bővített mondatot ért a Momentum elnökének lemondása

Fotó: Illusztráció/wikipedia CC BY-SA 3.0/VinceB.

A magyar adófizetők pénzéből fenntartott Magyar Távirati Iroda (MTI) ingerküszöbét ez a hír elérte, hétfőn hajnal kettőkor ki is adták az alábbi hírt az "MTI közszolgálat -  szabadon felhasználható tartalmak" néven futó felületükön:

"Megvonta a bizalmat Fekete-Győrtől a Momentum küldöttgyűlése

Budapest, 2021. október 11., hétfő (MTI) – Megvonta a bizalmat Fekete-Győr András pártelnöktől a Momentum küldöttgyűlése vasárnap – értesült több online újság.

A testület azért ült össze, mert a politikus bizalmatlansági szavazást kért maga ellen, azután, hogy az utolsó helyen végzett az ellenzéki miniszterelnök-jelölti szavazáson."

Ez máris több két bővített mondattal annál, mint amit Márki-Zay Péter, az egyik ellenzéki miniszterelnök-jelölt vasárnapi rendezvényéről közölt az MTI, hiába szólalt fel a Madách téren tartott gyűlésen Karácsony Gergely főpolgármester, vagy Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők.

Forrás: propeller.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
miért, mennyit kellerr volna írni egy alkalmatlan jelöltszerűségről?.. Szerintem még sok is.. Ennek a faszinak valahol szórólapozni, fedélnélkült terjeszteni, vagy közvéleményt kutatni kellene...hamár ennyire büdös neki a munka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.