Bizalmi szavazást kezdeményezett maga ellen Fekete-Győr András.

„A médiában az előválasztási eredmények tükrében megindult a találgatás arról, hogy le fogok-e mondani a pártelnöki tisztségemről. A találgatások nem vezetnek sehova, ezért leírom nektek, hogy mi a helyzet”

– kezdte keddi bejegyzését a Momentum elnöke, aki nem jutott be a második fordulóba az előválasztáson a miniszterelnök-jelöltek közé.

Fekete-Győr ezután megköszönte a 130 ezer, momentumosokra érkező szavazatot, majd elismerte, hogy jogosak a korára és kormányzati tapasztalatokra érkező kritikák.

„A politikában a felelősség vállalása egy nagyon fontos, sajnos a magyar politika világában alig-alig teljesülő kívánalom. A miniszterelnök-jelölti végeredményért mindenekelőtt én vagyok a felelős. Ezért 24 órával a véglegesített eredmények után, múlt hét péntek este bizalmi szavazást kezdeményeztem a Momentum Küldöttgyűlésénél a személyemet illetően”

– írta.

Bizalmi szavazást indított maga ellen Fekete-Győr a Momentum jelöltje – "A miniszterelnök-jelölti végeredményért mindenekelőtt én vagyok a felelős."

Forrás: Facebook

Megbízása jövő nyárig tartana, ám úgy véli, joga van eldönteni a Momentumnak, vele szeretnék-e befejezni ezt a ciklust az előválasztási eredmények után, vagy sem. „Bárhogyan is alakul a vita és a voksolás a bizalmi szavazáson, rám nemcsak a Momentum, de az összefogás szövetsége is mindenben számíthat majd.”

Forrás: Telex.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@Horizont: mert így több kattintást érnek el...ugyanis én is kiváncsiságból kattintottam a cikkre..fegyőr miatt nem tettem volna.

A kattintásvadászat hozza a pénzt rendesen..
rokker33
@Horizont: gyakorolja még vagy 20 évig:) :) :)
rokker33
@jesz: Meg a fegyőr is csak azért csinálja, hogy még ne felejtsék el,amúgy egy tipikus Vona Gábor vagy Mesterházy típusú felejthető karakter. Ők is csak akkor jutnak az eszembe ,ha olvasok róluk valamit :)
ómió
Az, bizony, "komoly" lesz, akárcsak az "előválasztás"!
justhpeter
@rokker33: @ómió: @Shikari: Mondtok amit akartok, ez korrekt eljárás. Nem ártana a NER-ben is elterjeszteni.
rokker33
@justhpeter: Ez nem korrekt eljárás, hanem cirkusz a jó népnek, ami nektek nagyon sokba kerül. Miért nem lehetett legalább az eredményt megvárni? Nem különb mint MZP vagy karigeri , pont ugyan olyan hülye :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.