Folytatódott a gázárak emelkedése augusztusban, a hónap folyamán megawattóránként 7 eurós növekedés volt a spot piacokon; tavaly júniushoz viszonyítva ötszörösére nőttek az árak Folytatódott a gázárak emelkedése augusztusban, a hónap folyamán megawattóránként 7 eurós növekedés volt a spot piacokon; tavaly júniushoz viszonyítva ötszörösére nőttek az árak

Feltöltő: SmartParking.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Az árak minden szinten emelkedtek és különösen arra nyugatra a közellátás terén! Mi a kormány jóvoltából ezt eddig megúsztuk!
Megúsztuk a moslék állat juszt aljas szemét dumája ellenére is! De persze ti mindannyian tudjátok, hogy ez a barom csatlakozott a hülye férgek a félretett barmok társaságához! Sajnos minden Brüsszeltől származik; még és főképpen a szar is,na meg az, amit nem kaptunk meg a hatalommal való visszaélésük okán! ÁMEN --- de barom ez a juszt! Fúj!!!
Németh István
@Shikari: Azért azt figyelembe kell venni az usa felvonulása az ukrán határnál nem véletlen, mint ahogy a lengyel határnál sem! aztán az elriasztónak szánt hadgyakorlatok intenzifikálása is természetes folyamat!
DE nagyon nem egészséges dolog a macit basztatni! Különösen nem kötelezni a GÁZ eladására, miközben az eu az usa nyomására embargók tömkelegét zúdítja rájuk! Ez éppen olyan dolog ahogy a migránsok erőszakosan akarnak bejutni a határnál! >> törnek zúznak, megtámadnak ha nem engedik be őket! Ha meg némelyiknek sikerül betolakodnia bűnözéssel szerez meg magának mindent amit csak lehet!
Németh István
Tehát!!! Hol nőtt a agáz ára a tavaly júniushoz képest ötszörösére?
A baromkám a téli fűtést számolja/viszonyítja a nyári fogyasztási árhoz? De még az sem igaz! Ekkora állatot!?!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.