A Bajnai-kormány pénzügyminisztere szerint Márki-Zay Péter nem létezik vidéken, ezért illúzió, hogy ő jobban meg tudná szólítani az ottani szavazókat.

Oszkó Péter sajnálja, hogy futóbolondnak nevezte Márki-Zayt, de azért tovább ekézi

Fotó: MTI Fotó: Bugány János

"Tíz éve nem volt ilyen. Érvelünk, vitázunk arról, ki legyen a jelölt. Végre történik valami. Ez nekem rettentően hiányzott. Még ha élesek is a viták, ez nagyszerű, nagyon izgalmas, nem akartam kimaradni belőle"

- nyilatkozta a a Népszava összeállítása szerint a Válaszonline-nak Oszkó Péter az előválasztással kapcsolatban.

A volt miniszter ebben azt is jelezte, hogy ő Dobrev Klárát támogatja. A DK miniszterelnök-jelöltje személyes habitusa, konfliktuskezelési képességei miatt is alkalmasabbnak tűnik számára.

Oszkó kitért arra is, hogy sajnálja, amiért a hétvégén futóbolodnak nevezte Márki-Zay Pétert. Róla most azt mondta, egy remek taktikai érzékkel rendelkező politikus, aki ezt a taktikai érzékét egyelőre olyan egyéni pályán használja saját célokra, ami az ellenzéki építkezést valójában nem segíti.

Ha részleteiben belemegyünk az első fordulós számokba, azt látjuk, hogy a klasszikus fideszes vidéki körzetekben, ahol egyebek mellett a csalódott konzervatívokat kellene tudni megszólítani és az esetlegesen billegő körzeteket kellene tudni az ellenzék számára megszerezni,

Dobrev egytől-egyig jobb eredményeket ért el, mint Márki-Zay

- magyarázta. Oszkó Péter szerint illúzió, hogy a vidéki szavazókat ő jobban érné el, mivel egyébként ott ő sem létezik.

Forrás: nepszava.hu/valaszonline.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Bugány János

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@justhpeter: De ez a legtalálóbb hasonlat: Oszkó Péter: "Elvégzi MZP önmaga a karaktergyilkolást, elég csak rendszeresen mikrofont adni a kezébe..."
Al X
A száján nem jön Márki-Zay-on kívül semmi értelmes mondat. Tipikusan az az eset, hogy "tedd föl a [email protected] a polcra és már azt hiszi magáról, hogy lekvár".
ómió
Valami finomabb bolond biztos nem jutott eszébe hirtelen.
terlasz
Ez a jóember éppúgy hülyének néz minket, mint Orbán. Egyszer már bocsánatot kért a hazaárulózásért, de utólag mégis tagadja.
fűre lépni szabad
Én meg azt sajnálom, hogy Oszkó Péter sajnálja, mert MZP az... sőt, azabb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok