A Bajnai-kormány pénzügyminisztere szerint Márki-Zay Péter nem létezik vidéken, ezért illúzió, hogy ő jobban meg tudná szólítani az ottani szavazókat.

Oszkó Péter sajnálja, hogy futóbolondnak nevezte Márki-Zayt, de azért tovább ekézi

Fotó: MTI Fotó: Bugány János

"Tíz éve nem volt ilyen. Érvelünk, vitázunk arról, ki legyen a jelölt. Végre történik valami. Ez nekem rettentően hiányzott. Még ha élesek is a viták, ez nagyszerű, nagyon izgalmas, nem akartam kimaradni belőle"

- nyilatkozta a a Népszava összeállítása szerint a Válaszonline-nak Oszkó Péter az előválasztással kapcsolatban.

A volt miniszter ebben azt is jelezte, hogy ő Dobrev Klárát támogatja. A DK miniszterelnök-jelöltje személyes habitusa, konfliktuskezelési képességei miatt is alkalmasabbnak tűnik számára.

Oszkó kitért arra is, hogy sajnálja, amiért a hétvégén futóbolodnak nevezte Márki-Zay Pétert. Róla most azt mondta, egy remek taktikai érzékkel rendelkező politikus, aki ezt a taktikai érzékét egyelőre olyan egyéni pályán használja saját célokra, ami az ellenzéki építkezést valójában nem segíti.

Ha részleteiben belemegyünk az első fordulós számokba, azt látjuk, hogy a klasszikus fideszes vidéki körzetekben, ahol egyebek mellett a csalódott konzervatívokat kellene tudni megszólítani és az esetlegesen billegő körzeteket kellene tudni az ellenzék számára megszerezni,

Dobrev egytől-egyig jobb eredményeket ért el, mint Márki-Zay

- magyarázta. Oszkó Péter szerint illúzió, hogy a vidéki szavazókat ő jobban érné el, mivel egyébként ott ő sem létezik.

Forrás: nepszava.hu/valaszonline.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Bugány János

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
MZP egy párt-és tömegbázis/vidéki hálózat nélküli miniszterelnök jelölt. A centrális erőtere, legfeljebb a füstös szoba határoló faláig terjed. Egy picit vissza kellene fogni magát, le kellene adnia az arcából, mert lassan már nem fér rá a szavazólapra.
Egy olyan generálkivitelezőnek is tekinthető, akinek csak egy irodája és táskája van, szakemberek/munkások/erőforrások nélkül és ő akarja a pénzt elosztani. Nos ez nem megy, feltéve ha sok a balek körülötte.
Eladott Ország
@SÖRÖS: ma, 16:30 ♦ Arkagyij Rajkin -- Valami van, de nem ez az igazi...
www.youtube.com/watch?v=xIbRpfD69fc
Gazella
Totál igaz minden egyes szava Oszkonak.
Valóban nem mozditja meg a vidéki szavazókat ez az unszimpatikus hőbölgő fazon... Veri a mellét hogy ő a valaki, hát nem az!! Egy kis senki valami.
Eladott Ország
Helyezkedne, de tömeg támogatás nincs mögötte. Nagyon törtető csak, Ő tud mindent, van pártja egyáltalán ? Irigy az összefogásra mert nem Ő dirigál. Oszkó Péter: Elvégzi MZP önmaga a karaktergyilkolást, elég csak rendszeresen mikrofont adni a kezébe...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/199196463_1126331654513407_2172111644746671967_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Y2T2C8-drWwAX-ygrwN&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=0aa63e016089ea80aee15a42d06fe7ce&oe=61886201
justhpeter
Oszkó Péter pontosan meghatározta a lényeget. Egy tömegtámogatás nélküli jelölt garázdálkodik az előválasztásban.
Eladott Ország
@justhpeter: De ez a legtalálóbb hasonlat: Oszkó Péter: "Elvégzi MZP önmaga a karaktergyilkolást, elég csak rendszeresen mikrofont adni a kezébe..."
Al X
A száján nem jön Márki-Zay-on kívül semmi értelmes mondat. Tipikusan az az eset, hogy "tedd föl a sz@rt a polcra és már azt hiszi magáról, hogy lekvár".
ómió
Valami finomabb bolond biztos nem jutott eszébe hirtelen.
terlasz
Ez a jóember éppúgy hülyének néz minket, mint Orbán. Egyszer már bocsánatot kért a hazaárulózásért, de utólag mégis tagadja.
fűre lépni szabad
Én meg azt sajnálom, hogy Oszkó Péter sajnálja, mert MZP az... sőt, azabb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.