A két nap alatt 163 ezernél többen mentek személyesen vagy online szavazni.

A 24.hu cikke szerint hétfőn ismét rekordközeli számban szavaztak az ellenzéki előválasztás második fordulóján a választópolgárok. 

Közel 85 ezren szavaztak az ellenzéki előválasztás második körének második napján

Az ellenzéki előválasztás második fordulójának szavazólapja (a QR-kódot a lap bal felső sarkában a szervezők takarták ki)

Fotó: Facebook/Előválasztás 2021

Az Országos Előválasztási Bizottság (OEVB) közlésére hivatkozva a lap arról számolt be, hogy hétfőn 68 284-en személyesen, 16 497-en online szavaztak (tehát összesen 84 781-en), ennél többen csak szeptember 25-én járultak személyesen vagy online a szavazópontokhoz. 

A cikk szerint ez eddig a legmagasabb hétköznapi részvételi szám az országos előválasztáson, a második forduló első két napján összesen 163 393 fő szavazott személyesen vagy online módon. Az előválasztás második fordulója – melyen Dobrev Klára (DK) és Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom) miniszterelnök-jelöltekre lehet voksolni – október 16-án, szombaton este 20 óráig tart.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook/Előválasztás 2021

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szevasztok
Nem tudom miért alszik a banda, még én is szavaztam pedig a fideszre fogok szavazni.
Németh István
Akik az előválasztáson megjelentek és szavaznak is >> persze a megjelöltekre és azt nem áthúzva, vagy összefirkálva dobják be >> KAMERA veszi - rejtett kamera!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.