Az államfő ősszel Kék bolygó címmel indított podcast műsort, amelynek mostani adásában az Organica szennyvíztisztító technológiájáról kérdezte a cég társalapítóját. A szennyvíztisztítás új módszereiről és technológiájáról beszélget Áder János köztársasági elnök Bodnár Attilával, az Organica társalapítójával, elnökhelyettesével legújabb, hétfőn megjelent podcastjában.

Forrás: ma.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A nagy Hó-hó-horgász búcsú túrnéja

Áder János „Kék bolygó címmel indított podcast műsort”

Az hogy a mi derék köztársaság-nélküli Köztársasági Elnökünk szakmai beszélgetéseket folytat az csak elsőre meglepő. Hiszen közismert „tény”, lévén maga Mándoki Lacajka a – szép, okos és daliás - miniszterelnökünk kedvenc zenésze számolt be róla, hogy: „Orbán Viktort nagyon művel és érdeklődő embernek tartja”, ezért gyakran ül össze vele egy kis csevejre”. Ilyenkor „ zenéről és filozófiáról beszélgetnek. Előfordult, hogy orosz estét tartott, amin Dosztojevszkijt olvastak és Sztravinszkijt hallgattak”, míg máskor „Hegelről, Kantról vagy éppen Schopenhauerről” elmélkedtek.
Ahogy az is csak a magamfajta rosszindulatú frátereknek tűnik fel, hogy
„The Blue Planet” egy meglehetősen közismert műalkotás címe, s mely „a British nature documentary series created and produced by the BBC. It is narrated by David Attenborough”!!!
A derék média szerint: Az államfőnk „A szennyvíztisztítás új módszereiről és technológiájáról beszélget Bodnár Attilával, az Organica társalapítójával, elnökhelyettesével legújabb, hétfőn megjelent podcastjában.”!
Nos szerintem valami félrement. Sokkalta autentikusabb lett volna, ha Polt Péter cimborájával dumáltak volna a saját és a NER-társaik szennyesének tisztára mosásáról! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.