Ujhelyi István EP-képviselő megkérdezte a bizottság elnökét, hogy igaz-e, amit a magyar kormány állít. A válasz szerint nem igaz. A pénz lehívásához a tagállamoknak terveket kellett készíteniük, amelyeket előbb a Bizottságnak, majd a tagállamok kormányait tömörítő Tanácsnak kell jóváhagynia. A jóváhagyáskor azt vizsgálják, hogy a terv megfelel-e a 2020-ban meghatározott kritériumoknak, amelyekben a tagállamok miniszterelnökei lefektették, hogy mire lehet költeni a pénzből.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Von der Leyen: Nem a "gyermekvédelmi" törvény, hanem a korrupciós kockázatok miatt maradt pénz nélkül a magyar kormány
a fene sem gondóta vóna... :) fideszék ismét hazudtak!
csak úgy....
"A magyar terv eredetileg a teljes összeg lehívásáról szólt, de Orbán Viktor tavasszal mintegy 60 százalékáról lemondott Brüsszelben"
"Orbán Viktor részéről ez egy különösen nagy értékű bűncselekmény volt, a magyar lakosság kárára! 1945 óta egy miniszterelnök sem bűnözött ilyen nagy mértékben csak Orbán Viktor! Igaz, 2010. óta többször is."
Málna
Már eleve nem volt értelme ennek a kérdésnek. Vagy tényleg azt várta valaki, hogy Von der Leyen beismeri az összefüggést?
csak úgy....
@Málna: ...mert minden magyar birkának orbán viktor az igazmondó juhásza ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.