Szeretné, ha egyfajta státusszimbólumot jelentene, ha valaki a közmédiánál dolgozik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hát, szimbólumot jelent a közröhej médiában dolgozni, az egyszer biztos.
Egyébként papírunk van róla -meg milliónyi tapasztalatunk-, hogy hazudtok a köz pénzén.
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: Titkos záradék???

avagy mit is takarhat a törvényes előírások értelmezése

Mottó:
nevesajandek.hu/public/uploads/large-1604370021-h-250-ajandek-fonoknek-bogre-b646.jpg

„Erre az állami médiára fordítana jövőre a költségvetés 130 milliárd forintot: a választási év alkalmából 13 milliárddal megspékelt támogatás Papp Dániel szerint egyáltalán nem túlzott, mivel ezeket a forrásokat azokra a feladatokra kapják, amelyeket törvényi kötelességük ellátni.” – számol be a telex.hu arról a mélyinterjúról, amit Papp Dániel, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója adott a KESMA kormánypárti médiaholding gazdasági hetilapjának, a Figyelőnek adott.
Kifejtette: „„A hírműfajt – akár politikai oldalaktól függően is – sokféleképpen lehet értelmezni, de nekünk az a célunk és jogszabályi feladatunk, hogy mindent tényszerűen közöljünk (...) a kollégák felkészültek, a szerkesztési elvek pártatlanok, objektívek”!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.