Kint voltak mindkét rendezvényen, de a két anyag közt erős különbségek vannak.

A Telex foglalta össze egy cikkben, hogy ugyan október 23-án az adófizetők pénzén fönntartott közmédia mind a Békemeneten, mind pedig a közös ellenzéki gyűlésen kint volt forgatni, a hirado.hu-ra egy perc eltéréssel felkerült két anyag (amiket beágyazni nem lehet a honlapról) között azért vannak különbségek.

Némiképp máshogy tudósított a közmédia a Békemenetről, mint az ellenzéki gyűlésről

A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői megérkeznek az Erzsébet térre az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. Középen Bayer Zsolt publicista és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szóvivője.

Fotó, címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

Az "Ilyen volt a hangulat a Békemeneten" című videóban a cikk szerint hangulatos vágóképek, reményteli zene látható és hallható, fiatalok vonulnak, mindenki mosolyog, és látható hogy nagyon sokan voltak kinn. (Nagy pillanat a videó elején, mikor azt látjuk, ahogy a belassított Bayer Zsolt kedélyesen mosolyogva integet tátogva valakinek.)

Az "Ilyen volt a baloldali gyűlés" című felvétel már leginkább csak statikus képből áll, egy kamera veszi a tömegből a színpadot, amit néha el-eltakarnak a az előrébb álók. A Telex cikke szerint a megszólalók mondatai csak foszlányokban vannak bevágva, van egy olyan rész, ahol Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt elmondja, hogy mi mindent ígért a Fidesz a fiataloknak, ám az már nem hangzik el, hogy neki erről mi a véleménye. Fiatalok elvétve vannak a felvételen, inkább csak idősek, ráadásul a közönséget sem lehet nagyon látni, de amikor igen, akkor is csak úgy, mintha kevesen lennének – írja a cikk. 

Forrás: telex.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tejbetök
@Németh István: Azok a nyugdíjas munkáskáderek bármennyi is a nyugdíjuk,már megérték azt a kort,amit te/szándékos a kis betű/nem fogsz,ennyi gyűlölködéssel,amit itt beszoktál mutatni,nem leszel hosszú életű ezen a földön!A jelzőidet is megtarthatod magadnak,tőled nagyobb marhát,csak a bálványozattaid sorában találsz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Pegero: @ómió: @verőce21: @durbincs: Nos a két menet között volt némi különbség! Az ellenség összeszedett egy-két nyugdíjas marhát, akik mint munkáskáderek 6-800 ezer forintos nyugdíjjal rendelkeznek! Egy-két olyan fiatalt akik mint a szüleik, dolgozni sem akarnak, csak élősködni!
A tisztességes a saját nemzetünket szerető és itt élni, mi több minél jobban élni akaró polgárok Összefogása a moslékok ellen egyértelmű!
Tejbetök
@Németh István: Azok a nyugdíjas munkáskáderek bármennyi is a nyugdíjuk,már megérték azt a kort,amit te/szándékos a kis betű/nem fogsz,ennyi gyűlölködéssel,amit itt beszoktál mutatni,nem leszel hosszú életű ezen a földön!A jelzőidet is megtarthatod magadnak,tőled nagyobb marhát,csak a bálványozattaid sorában találsz!
simmering73
Hová lett 1,7 millió birka, ha itt csak 300 ezer volt? Az előválasztáson több mint 600 ezer ember volt, jelezve, hogy elege van és soha többénem akar illiberálfasiszta kormányt Magyarországon.
Németh István
@Tejbetök: @Aki Én: Na ez a két fantom, meg a többi nyalósa bal-libkó csürhének olybá tűnik, hogy az agyuk felforrt a sötétbe zárt ám kis fényt kapott hatásra! Ez persze fizika, mint egyben kémiai reakció! Nem bírják elviselni, hogy a kisebbség nem a többség, ráadásul a hazudozásnak ellentettje a valósság! Pedig a saját zsebeiken is érezhetik a neki ugyan nem szánt ám mégis adott javakat! Na ez az ami bántja a moslék pofájukat, hogy a szétrabolt ország megtalálta a neki szükséges vezető erejét és talpra tudott állni nélkülük a szemétségeik, aljas betartásaik ellenére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.