Kint voltak mindkét rendezvényen, de a két anyag közt erős különbségek vannak.

A Telex foglalta össze egy cikkben, hogy ugyan október 23-án az adófizetők pénzén fönntartott közmédia mind a Békemeneten, mind pedig a közös ellenzéki gyűlésen kint volt forgatni, a hirado.hu-ra egy perc eltéréssel felkerült két anyag (amiket beágyazni nem lehet a honlapról) között azért vannak különbségek.

Némiképp máshogy tudósított a közmédia a Békemenetről, mint az ellenzéki gyűlésről

A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői megérkeznek az Erzsébet térre az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. Középen Bayer Zsolt publicista és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szóvivője.

Fotó, címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

Az "Ilyen volt a hangulat a Békemeneten" című videóban a cikk szerint hangulatos vágóképek, reményteli zene látható és hallható, fiatalok vonulnak, mindenki mosolyog, és látható hogy nagyon sokan voltak kinn. (Nagy pillanat a videó elején, mikor azt látjuk, ahogy a belassított Bayer Zsolt kedélyesen mosolyogva integet tátogva valakinek.)

Az "Ilyen volt a baloldali gyűlés" című felvétel már leginkább csak statikus képből áll, egy kamera veszi a tömegből a színpadot, amit néha el-eltakarnak a az előrébb álók. A Telex cikke szerint a megszólalók mondatai csak foszlányokban vannak bevágva, van egy olyan rész, ahol Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt elmondja, hogy mi mindent ígért a Fidesz a fiataloknak, ám az már nem hangzik el, hogy neki erről mi a véleménye. Fiatalok elvétve vannak a felvételen, inkább csak idősek, ráadásul a közönséget sem lehet nagyon látni, de amikor igen, akkor is csak úgy, mintha kevesen lennének – írja a cikk. 

Forrás: telex.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tejbetök
@Németh István: Azok a nyugdíjas munkáskáderek bármennyi is a nyugdíjuk,már megérték azt a kort,amit te/szándékos a kis betű/nem fogsz,ennyi gyűlölködéssel,amit itt beszoktál mutatni,nem leszel hosszú életű ezen a földön!A jelzőidet is megtarthatod magadnak,tőled nagyobb marhát,csak a bálványozattaid sorában találsz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
Aki Én: Nagy barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 600 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !
durbincs
@simmering73: @simmering73: hisz magának ez is túl kevés volt ? bányás-fajtalankodó ?
Németh István
@Tejbetök: @Aki Én: Na ez a két fantom, meg a többi nyalósa bal-libkó csürhének olybá tűnik, hogy az agyuk felforrt a sötétbe zárt ám kis fényt kapott hatásra! Ez persze fizika, mint egyben kémiai reakció! Nem bírják elviselni, hogy a kisebbség nem a többség, ráadásul a hazudozásnak ellentettje a valósság! Pedig a saját zsebeiken is érezhetik a neki ugyan nem szánt ám mégis adott javakat! Na ez az ami bántja a moslék pofájukat, hogy a szétrabolt ország megtalálta a neki szükséges vezető erejét és talpra tudott állni nélkülük a szemétségeik, aljas betartásaik ellenére!
durbincs
@sgl:Sebaj ? maga 8bites tepertőagyú ? új James Bond-filmet +majd Dobrev Klárára írják ? de azt is Elkurjuk,mondja Feri ?
Pegero
@Eladott Ország: Gyógyíthatatlan betegségben szenvedsz! Már azt sem mondom, hogy fordulj orvoshoz, mert menthetetlen vagy!
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/769482.jpg
Pegero
@Aki Én: Semmi újat nem mondtál! Minden Békemeneten (ez volt a nyolcadik!) ennyi busz volt, ha nem több! Erőlködj csak nyugodtan tovább, hátha kiújul az aranyered!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.