Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szicíliába ment kikapcsolódni a kampány után Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára, de meg kellett szakítaniuk az utazást.

A Ripost szerint Gyurcsány nem létező repülővel jött haza Szicíliából
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Átfoglaljuk a repülőt. EasyJet jegyünk rugalmas. Itthon vizsgálnak. Vakbél. Műtenek. Minden a legnagyobb rendben ment. Egyben vagyok

- írta közösségi oldalán.

A Ripost a BENNFENTESre hivatkozva azt írja 

az EasyJet nem repül Szardína-Budapest viszonylatban, de Milánó-Budapest, Róma-Budapest, vagy Szardínia-Bécs viszonylatban sem.

A BENNFENTES névre hallgató kap azt írja

Budapestről csak Amszterdamba, Párizsba, Lyonba, Bázelbe, Genfbe, Londonba és Manchesterbe utazhatunk EasyJettel, és értelemszerűen ugyanezekből a városokból Budapestre.

Viszont a nyári szezon végeztével a Wizzair és a Ryanair sem üzemeltet közvetlen járatokat Szardínia repülőtereiről.

A lapok szerint az a "nagy kérdés, hogyan utazott haza Gyurcsány Ferenc, és ha nem az EasyJettel, akkor miért írta a Facebook oldalára mégis azt, hogy az EasyJet légitársaság járatát vette igénybe egy rugalmas átfoglalással"?

A járatok fotói itt tekinthetők meg.

Forrás: Ripost.hu
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Édes tündérnokedlik nagyon vigyáznak rám. Egy pillanatra se veszik le rólam a szemüket, és mint aggódó édesanyák, izgalomba jönnek, ha nem tudják hol vagyok.
De kis cukorfalatok.
Most éppen odáig vannak meg vissza, mert nem tudják, hogyan jöttem haza Szardíniáról. Sok-sok cikkben osztják meg aggodalmaikat. Én nem értem félre. Tudom, hogy szeretnek. Kicsi malackáim, de jó, hogy vagytok!
Dehogy értem félre. Nyilván azt akartátok megkérdezni a műtét után, hogy ugye minden rendben van és ugye nem fáj semmi. De jó, hogy kérdezitek. Köszönöm, rendben vagyok. Kijöttem a kórházból. Biztosan segített, hogy fohászkodtatok értem, felépülésemért.
De rendben. Segítek nektek. Mert olyan jók vagytok. Megmutatom a beszálló kártyáimat, hogy ne kelljen végre kutatni, találgatni, sejtetni, hogyan is jöttem haza.
Aranyló kis Sherlock Holmes-ok. "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Inkább a "lerohasztott hazai egészségügy", Böszme efftárs, semmint a hiperszuper olasz?
Németh István
@Nessy: @namihami: @sgl: az az elmebeteg kleptomániás meggyesi-gyurcsány-bajnaiféle kormány mindenhol, mindenkor csak lopott, hazudott, stb. Az eltelt évek alatt csak az Eu-t verik át sok milliárddal, amivel nem tudnak elszámolni aztán rágalmaznak, becsület-sértenek, hazaárulnak, uszítanak! De ezeket nem is emlegetem fel, mert ezt még jobban is tudjátok mint én! AZONBAN felütötte a fejét egy extra szuper tehetség bemutatása >> mint a Jó Istenke; hol itt van, hol ott van, láthatatlanul repked stb. aztán sajnáltatni akarja magát mint a kalitkás gyula > mondván egyszer már bejött; bejön újból ha a szerencsétlen hülyét adom elő! A hűlyéknek, minimum az együttérzésére számíthatok! @Nessy: a szellemi adottságom csupán arra futja, hogy ma még a nemzeti repülőjárathoz a jegyet meg kell venni adott esetben"átszállót"!! Ez regisztrálva vagyon! Ha nincs regisztrálva mert az adott járat éppen nem működik akkor legfeljebb magánszárnyakon repülhet! DE szuper anonimka! > én azt is tökéletesen leszarom!
Németh István
A fő baj, hogy "haza" jött, mert itt nincs semmi keresnivalója! Persze az aranybánya vásárlással előbb el kell számolni és a széthazudott országpénzt vissza kell fizetnie!
NA MOST AZÉRT EGY DOLOGRA FELHÍVOM TISZTELT ANONIMKA elvtársak figyelmét, hogy a gyurcsány és a klikkje nem érdekel, mi több tökéletesen lesajnálom! Nem téma a továbbiakban egy szar rongy emberrel nem foglalkozom!
Dr. Proktor
@Németh István: Süt belőled a sötétség és a boldog együgyüség, de sebaj, csak előre az elvtársi úton...
gina
@Németh István: Te egy nagy kocsma proli vagy menj vissza a szenny Demokrata oldalra te agyhalott. itt maradtál a román hazádból te szutyok??? a buszod lekésted???
gina
@Németh István: Rongy egy szemét proli aki ilyet ir ,te IQ 10 es lefizetett alja mocsok !!!,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.