A Fidesz aláírás gyűjtéseket vár a Stop Gyurcsány! petícióhoz a kisebb települések független polgármestereitől is – írja a Telex.hu a 24.hu nyomán.

Fidesz központból valós időben követik nyomon a Stop Gyurcsány! házalók útvonalát és a felvitt adatokat

Az informatikai rendszer pedig biztosítja, hogy a központból valós időben nyomon követhessék az aláírásgyűjtő tablet kezelőjének útvonalát, valamint a felvitt adatokat. A Fidesz szerint adatkezelésük mindenben megfelel a jogszabályoknak.

A fideszes aktivisták az utóbbi hónapokban végigcsöngetik lényegében az összes magyar háztartást, hogy aláírásokat gyűjtsenek a Stop Gyurcsány petícióhoz.

A Telex korábban beszámolt arról is, hogy az aktivisták tabletek is kapnak az aláírás gyűjtéshez, sőt az MSZP egy rejtett kamerás felvételre hivatkozva azt állítja, hogy

a Fidesz hirdetésben keres embereket, akiknek aztán egy gyorstalapló után órabért is fizet, hogy tényleg minden háztartáshoz eljussanak.

Egy a 24-nek nyilatkozó független polgármester szerint az akcióba bevontak olyan településvezetőket is, akik bár nem tagjai a pártnak, szimpatizálnak az Orbán-kormánnyal.

A férfi azt mondta, hogy

a választókerület fideszes országgyűlési képviselője rendszeresen szervez találkozókat a körzethez tartozó „baráti” polgármestereknek, ahol az alulfinanszírozott önkormányzatok információhoz juthatnak pályázatokról vagy más támogatási lehetőségekről, de cserébe a Fidesz is rendszeresen kér szívességeket, például plakátolási vagy aláírásgyűjtési segítséget.

Állítása szerint a legutóbbi találkozáson pedig

a Stop Gyurcsány! kampányban elvégzendő feladatokat osztották ki a résztvevőknek.

A név nélkül nyilatkozó polgármester szerint

az aláírásgyűjtőknek telefonon kell belépési kódot kérniük a Fidesz térségi központjától, a rendszer pedig biztosítja, hogy a központból valós időben nyomon követhessék a gép kezelőjének útvonalát, valamint a felvitt adatokat.

A településvezető nehezményezte, hogy függetlenként egy pártfeladat végrehajtójaként kellene mutatkoznia a választói előtt. A Fidesz szerint adatkezelésük mindenben megfelel a jogszabályoknak, és közölték azt is: aláírásgyűjtésében a támogatók „minden esetben önként vesznek részt”.

Forrás: Telex.hu, 24.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az aláírásgyűjtők aláírásukkal járultak hozzá a nyakukba ültetett csip (chip) beültetéséhez.
A kutyák sors- és fajtársként köszöntik őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Szalay Miklós: ez az amit nem értenek, vagy csak nem akarnak tudomásul venni a fidesz választói. Van egy réteg akik szuper jól élnek belőle és ki is használják ezt, a többi meg megvezethető buta ember, és ez az utóbbi adja a fidesz választói körének nagyobb részét.
Gauntlet
és sikerült megállítani a Ferit?
vagy csak a Kubatov lista frissült?
Sámannus
Jö jönek csak .Majd megtudják, ki fosta össze előbb az alap izé aszalát.
Nessy
Régi ötvenes évek! Akkor "népnevelők" jártak házról, házra. És mivel akkor csak a vasárnap volt szabad, akkor ette őket a jó fene! Akkoriban azért nem volt ajánlatos őket a francba küldeni, ma már koromnál fogva megtehetem, hogy nem nyitok ajtót.
inhuman
Péterfalvi "Fidesz-csicska" Attila, hol a 'csába vagy?
Ja, és van még a Pegazus ügy is...
Semmi, mi? Te... te, minek is nevezzelek...

Csak szerintem néz ki úgy ez a fideszes gyökér, mint egy pedofil?

24.p3k.hu/app/uploads/2021/07/d_kos20201028017-e1626773678726.jpg

A mostani Fideszre illő jelmondat: Világ kreténjei egyesüljetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.