Az utóbbi években Juszt László szinte valamennyi közéleti jóslata valóra válik, még ha bármilyen sötét is az. A televíziós, nem visz rá a lélek a múltidő használatára - nekünk Juszt mindig is televíziós marad- időről időre utólag is szembesíti a hatalmat és a társadalmat igazával.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
Pontosan tudtuk, hogy ősszel be fog robbanni a negyedik hullám - akár lesznek rendezvények, akár nem. De Juszt megmondta. Mert ő még jobban tudta...:-)
RonaGyuri
@Málna: ennyit az értelmi képességeidről!! =))
RonaGyuri
Talán úgy, mint Arany János versében a szőlősgazda, aki a jégverés után előkap egy karót, és ami még megmaradt, azt is leveri a vesszőkről: lássuk, Uram Isten, mire megyünk ketten!!! =))
Málna
@RonaGyuri: Megöregedtél, Gyuri bácsi. Eljött az az idő, amikor már nem lenne szabad mások értelmi képességét kétségbe vonnod. Elfelejtetted az elmúlt napok csúnya beégéseit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.