Szinte a teljes ország kíváncsi arra az adatra, hogy a frissen koronavírusban megbetegedettek közül mennyi a beoltottak száma. A Blikk fel is tette ezt az egyszerű kérdést Müller Cecília országos tisztiorvosnak, akitől egy elképzelhetetlen választ kaptak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Annyi adatot kérnek a betegekről, nem ritkán duplikát a szolgáltatoktól, hogy az már szégyen, ha abból nincs egy kezdő informatikus, aki pár gombnyomással vagy egy pársoros programmal le tudna kérdezni adatokat! Ez már botrány, hogy a kormánytól a legelemibb adatokat nem lehet megkapni, esetleg sok tízezer forintért, három hónap múlva!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@csipetke: Másrészt,ha adatokat vetnének össze,még a végén kiderülne,hogy az orbán által preferált kínai vakcina az emberek nagyrészénél sz@rt se ért,és még 3 millió adag rohad a raktárakban
Gazella
Nana.. etetes az megy rendesen... de igen csak sokan vannak akik ezt a covid hiszteriat tul komolyan veszik. A kulfoldi hireket is meg hamisitjak a magyae seggnyalo ujsagirok.
Istenakinincsen
Akkor kinek lehet hinni?Ki mond igazat és ki hazudik(és miért?).
division
@Gazella: Nagyon remélem, hogy te tényleg csak takarítasz egy kórházban, bár sokáig már úgysem lehetnél ápoló oltás nélkül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.