Körbenéztünk Pécsen, mennyire villanyozta fel a baranyai megyeszékhely lakóit az Elk∗rtuk bemutatója. Véletlenszerűen szólítottunk meg helyieket, akiket arról faggatunk, hogy tetszett nekik Kálomista Gábor produkciója. * Kizárt, hogy megnézzem, kizárt. Nagyon szeretek moziba járni, de ez nem film, ez politikai kampányfogás. * Moziba semmiképp el nem mennék erre a filmre, de ha a tévében vetítik, és nem ugyanakkor van egy angol vagy spanyol focimeccs, akkor megnézném. De még szívesebben megnézném, ha közben elkészülne az Elloptuk című film, ami Orbánékat mutatná be. Az is tele lenne hazugsággal, mint ez, de úgy legalább egál. Ez egy politikai film, és én nem bízom a politikusokban. Tudja a viccet? Azt, hogy mikor hazudik egy politikus? Csak, ha beszél. * Nem érdekel, mert hazudnak mind. Ez a kormány is. De azt se akarom, hogy visszajöjjön a Gyurcsány! * Több ismerősöm látta, és csak jót mondtak róla. Biztos, hogy manipulatív film, de, uram, őszintén, manapság mi nem az? * „Mindig is...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok"

/Wikileaks - Orbán/

:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: tíz év alatt fideszék frankón elbutították a valamikori kultúrális fövárost!:)- páva efftárs segítségével..
csak úgy....
@KisTehen: kezd megjönni az eszük!- oszt neked mikor gyün meg,csak nem a következö 5 éves tervben?
csak úgy....
@KisTehen: ha ennyire vagytok nyugattal,akkor miért nem üldözitek ki az autógyáraikat? boci,te nem vagy normális,neked orbán elvette a maradék eszed!
Emmersson71
@KisTehen: A nyugat, mi :)

Akkor ismét: OV: "...ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.