Megyénként a Covid-ellátást biztosító kórházak ágyszámának összesen 20 százalékát kell felszabadítani, ha ezen felül belefér, az intézmények továbbra is elvégezhetik a halasztható műtéteket, mondta az Inforádiónak a Kórházszövetség elnöke.

20 százalékát kell felszabadítani a Covid-kórházak ágyszámának

Fotó: pixabay.com

Ficzere Andrea hozzátette: a covidos és a nem covidos betegek egyszerre történő ellátása nehéz feladat, „de meg fogjuk oldani” – írja az interjúról készült összefoglalót idéző 444.hu.

„Első lépésben azokat a műtéteket fogjuk elhalasztani, ha el kell halasztani, amelyek anesztéziát igényelnek, tehát például egy szemészeti beavatkozásnál, ahol ugye nincs aneszteziológus szakorvos a műtőben, egyelőre nem kell megszorító intézkedéseket hoznunk, hiszen ezek a betegek jelenleg elláthatók. Később meglátjuk, hogy a műtők száma, az intenzív osztályok ágyszáma, illetve a normál aktív ágyak száma mit tesz lehetővé”

– mondta. Továbbra is azon dolgoznak, hogy daganatos beteg ne maradjon ellátatlanul.

Forrás: infostart.hu/444.hu

Címlapkép: pixabay.com

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Újabb hullahegyek gyártása a Világszínvonalú Nemztehy Nagy Magyar Egészségügyben.A Nagy Orr Bán meg Mekka felé egy ima szőnyegen imádkozik a piszkoskörmű helyett Allah-hoz a Törököknél. Egyébként mi a faxért menne Erdogánhoz a bugrisa ? Most tanulja az iszlámot olyan még nem volt.
Málna
@Horizont: Akkor sem lenne felesleges szakorvos, sehol a világon nem tartanak talomban orvosokat arra az esetre, ha járvány lenne. Logikus, nem?:-) Te fikázol itt mindig mindent és mindenkit, úgy hogy lövésed sincs a dolgokról, egy átlag proli vagy, aki a legegyszerűbb dolgokat sem látja át.
karma1
Dehat ez az idiota mar MINDEN korhazbol covid-korhazat csinalt! Ahelyett, hogy csinaltak volna egy profi jarvanykorhazat.
Málna
@Horizont: Na mi van, elfogytak az érvek? Csak a személyeskedés maradt? "Bogyós gyogyós" - úgy beszélsz, mint egy óvodás.
Nem, nem én vagyok itt a legokosabb. Van valaki, aki okosabb. Sajnos, csak a második vagyok.:-)
Málna
@Horizont: Te személyeskedsz. CSAK személyeskedsz. Tényleg. Érvek nincsenek. Nem baj, megszoktam már tőletek.
Nem keresek társat, ha keresnék, akkor sem itt tenném. Nem bírom a buta férfiakat. Meghagyom őket a buta nőknek.:-) Te itt próbálkoznál, ha esetleg egyedül maradnál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.