Kormánypárti politikust csak messziről láthatnak, kérdezni sem tudnak tőlük.

A hvg.hu cikke szerint a november 14-én, vasárnap a fővárosi Hungexpo területén zajló fideszes tisztújító kongresszuson az újságírókat eléggé elszeparálták a politikusoktól.

Elkülönítették az újságírókat a Fidesz kongresszusán

Fényjáték a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Hungexpón 2021. november 14-én

Fotó, címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

A cikk szerint nem egyszerűen a széksorokat választják el kordonnal, hanem egy külön galériára helyezték a sajtósokat, akik így még véletlenül sem találkozhatnak kormánypárti poltikussal. 

A lap emlékeztetett arra, hogy anno, amikor a Fidesz még ellenzékben volt, akkor beengedte a médiát a küldöttek közé a tisztújításon, ez mára már nincs így, sőt, magukat az újságírókat is elkülönítetten léptetik be a kongresszus területére.

Forrás: hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nekem ez a kongresszus akkor lenne csak hír, ha rájuk szakadna az épület-..
Nyírfa
Orbán Viktor szupersztár. Még börtönsztár is lehet! VV Viktor. Vajon a határontúliak akkor is szavaznak rá?
Elképzelem a napi- és hetilapok sorát, amelyeket karcsúsodó alakjával, szép, kék-fehér csíkos ruhájával , mosolygós, boldog ábrázatával hirdetnek. Viktor dekázik a délutáni szieszta után, követői lesik minden mozdulatát. Viktor besegít a konyhán, készül a felcsúti bableves, a fakanalat Német Szili forgatja mesterien. Viktor megint leadott 5 kg-ot, ha így folytatja, lassan belefér az érettségi öltönyébe. Viktor karácsonyozik. Ég a gyertya, ég, de semmi baj, a tűzoltók percek alatt a helyszínen teremtek. Viktor, szabadulás után a médiában képzeli jövőjét. Az RTL-klub eddig nem tett ajánlatot, és Kolosi Péter szerint nem is fog. Mi lesz veled, Viktor?
ómió
Eszerint nem keverték a sajtótájékoztatóval!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.