Három oltás és maszkviselés dacára lett koronavírus-fertőzött Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár – szúrta ki a Telex.

Fürjes Facebook-videójában azt mondta:

„A maszkviselés és a három oltás sem volt elég, hogy ne kapjam el a vírust. Ebből is látszik, hogy ez egy komoly dolog. Nekem még nincs tünetem, de hát még az elején vagyok”

- fogalmazott, és a legjobbakat kívánta minden fertőzöttnek.

Forrás: telex.hu

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Nessy: Ezért sem értem, miért viselkedik Orbán ennyire fafejűen. A szakemberek is mind mondják, oltás, maszk, távolságtartás, ha kell zárás, mint az osztrákoknál. Legutóbb őket majmoltuk, most mi változott? Lehet Pali barátunk lett a fő tanácsadója?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
istván irén
@division: te folyamatosan mindenkinek ugatsz, mint a tanyasi kutya ha kell ha nem. látom nincs családod vagy csak nem állnak szóba veled én se szólnék hozzád, de azt nem tűrhetem, hogy 1 ilyen címeres ökör ugasson itt nekem. ez most próbáld meg fel dolgozni addig is húzz innen a büdös picsába bocs a fürjeske picsájába
inhuman
Azt tudtad, hogy ez a geci Fürjes azért nyomul ezerrel, mert ő akar lenni az új főpolgármester?
Ez az undorító féreg...
Nem is értem honnan veszik maguknak ezek az undorító férgek a bátorságot.

(Ha polgárháború lesz, biztos, hogy mi nyerünk. - ne féljetek ettől ellenzékiek
Miért?
Mert csak. - ez egy NAGYON ERŐS "mert csak"
A barbár faradista hordák összecsapnak a gépezettel - szó szerint vedd, hogy 20 fradistát tud egy felkészült ember likvidálni - ugye, hogy így már más a menyasszony fekvése?
Ezt hasonlítsd össze az amerikai katonák missziójával Szomáliában.
Ahogy az a sok gyökér nigger fradista szalad bele a pofonba...
Ez igazából kurva vicces - de tényleg!)
inhuman
Niggersimagtó fradisták...
Ezeknek a mostani fradistáknak már fingjuk sincs arról, hogy milyen igazi fradistának lenni.
division
@istván irén: Te beteg vagy. Meg kellene tanulnod az írásjelek használatát, mert eléggé elhadartad az alpári szövegedet. Általános iskola megvolt már? Egy újabb Pali a fórumon...
inhuman
@sgl: Oké. Azért érted, hogy miről hadoválok. Az Orbán-hordák, a szervezetéggel szemben.
(ha a Kínáért - Kínai gyarmat leszünk - vonulós béke(h)menet tagjait nem szállítják szervezetten, akkor fogalmuk sincs arról, hogy merre van az előre - szomáliai identitású magyarkodó parasztok)

A székelyek nem magyarok, hanem székelyek. Saját zászlojuk van, saját himnuszuk van. A székelyek nem magyarok!
Ez hogy jön ide?
Fingom sincs. Csak úgy megtörtént. A dolgok csak úgy megtörténnek - olykor.
Tunes1106
@division: Na ezt szeretem ebben az oldalban sajnos stresszes munkám miatt cukorbeteg vagyok. eszek zsíros kaját is. Nem dohányoztam soha inni csak annyit amit normál ésszel lehet. munkám végett 15 évig egy kortyot sem. ezt a dolgot tudom sportal életmód váltással kezelni. Nekem nem kell az oltás de senkit sem beszéltem le róla. mindenki szabad akaratából cselekszik.Csak azt nem szeretem mikor nemkell az oltás? akkor semmi gyógyszert ne szedjél ! Nézd csak vissza a gyűlölködéseket. Nagyon szeretem a munkahelyemet vagyunk oltatlanok , oltottak de semmi semmi hátrány és megkülönboztetés nem ért senkit. az oltatlanok főleg azok akik átestek rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.