Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint bár példát kellene vennünk a nálunk a járványt sikeresebben kezelő országokról, akkora az oltás társadalmi elutasítottsága itthon, hogy nem tenné kötelezővé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inhuman
@KisTehen: Mi van már megint? Te miről beszélsz?
inhuman
@KisTehen: Orbán a választások miatt nem hoz népszerűtlen intézkedéseket, hogy ne veszítsen szavazókat - ez a populizmus.
Orbán az elejétől fogva nem a szakemberekre hallgatva hozott döntéseket a járványkezelés kapcsán, hanem politikai okokból, amivel veszélyeztette a magyar emberek életét és amivel világelsők is voltunk a halálozási arányt tekintve - ez a populizmus

A populizmusnak nem az a legnagyobb ismérve, hogy olyan intézkedéseket hoz, ami legjobb a társadalomnak, hanem az, hogy személyes politikai ambícióknak, céloknak megfelelő döntést hoz. Azt hittem ezt te is így tudtad.

MZP elmondta a véleményét (az egész világon nagy vita és bizonytalanág van ezzel kapcsolatban), de biztos lehetsz benne, hogy ha ő lesz a miniszterelnök, a szakemberek véleménye alapján és az ellenzéki pártokkal megvitatva hozza meg a lehető legmegfelelőbb döntést.
Ezt nem populizmusnak, hanem felelős kormányzásnak hívják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.