Mozgalmából pártot alapítana és indulna a 2022-es országgyűlési választásokon Gattyán György. Az egyik leggazdagabb magyar szerint jók az esélyeik, hiszen az emberek változást akarnak, a múltat pedig végre maguk mögött tudnák – írja az Index.

Komoly ellenfelet kaphat Orbán és Márki-Zay – Gattyán György is indul a választásokon

Kutatást végeztek Gattyán Györgyék arra vonatkozóan, hogy milyen mértékben akarnak a magyar emberek változást. Az eredmény az lett, hogy mindegy, hogy ki, csak ne a két múlt közül kelljen választani

– jelentette ki a milliárdos a YouTube-csatornáján indított podcast miatt 25 milliós mínuszban lévő és a sajtósáról némileg ambivalens kinyilatkozásokat tevő Friderikusz Sándor műsorának előzetesében.

Friderikusz Sándor azon kérdésére, hogy ahhoz, hogy egy választáson nyerni tudjon valaki, párttá kell szerveződni, azt felelte, hogy van rá pár hónapjuk, hogy megoldják.

A nagyvállalkozó nemrég jelentette be Digitalizáljuk Magyarországot! elnevezésű mozgalmát, amely lényegében grandiózus álláshirdetésnek felel meg:

Állást kínálok 106 képviselőnek az ország 106 választókerületében

– fogalmaz a felhívásban arra utalva, hogy fel kell pörgetni itthon a digitalizációt.

Magyarország választás előtt áll, de ez a választás nem a politikáról szól,hanem arról, hogy akarunk-e ismét világelsők lenni

– hívja fel a figyelmet az üzletember.

A mai fejemmel, helyzetemmel ebbe bele kell állni, kell egy változás Magyarországon

– jelentette ki, elismerve, hogy magabiztosságához nagyban hozzátesz az is, hogy „egy pénzhegyről” látja a világot.

Gattyán György 2001-ben alapította meg internetes vállalatát, a Doclert, és rekordidő alatt több száz millió dolláros globális tényezővé fejlesztette.

Tavaly a Forbes a száz legértékesebb, teljesen magyar kézben lévő cég listáján 175 milliárd forinttal a második helyet foglalta el.

A Kodolányi Egyetem tulajdonosa, a Prima Primissima Alapítvány társalapítója és a mindenki által ismert Magyar Népmesék-filmsorozat finanszírozója. Az üzletember sok száz millió forintos támogatást nyújtott a koronavírus elleni védekezés során is.

Forrás: Index

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
@Eladott Ország: Döntsd el, mit akarsz! Leváltani ezeket, vagy egy impotens baloldallal a tálcán adni nekik a következő 4+4 évet?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pipás
@ómió: Nem. Ide a magyarul nem tudó románok kellenek.
ómió
@Pipás: Eszerint, akkor, szerencséd, hogy megtanultál magyarul! Még, ha az értelmezési képességeiddel időnként komoly bajok vannak is!
Pipás
@ómió: Mondod ezt, mint idióta román.
Dr. Proktor
Meg is verheti a Fidedeszt, főként ha krumpli helyett szex dvd- ket osztogat...
Az jobban kell a falvak népének!
ómió
@Pipás: Ezt hazudnád rám, efftársék szekus elmebetege!? Hihetőbb nincs a bolsi "tarsolyban"?
ómió
@durbincs: Úgy látszik, az adekvát csillerés megártott az idiótájának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.