Az ellenzéki többségű Fővárosi Közgyűlés megszavazta a Fidesz-frakció javaslatát a Városháza-gate kapcsán felállítandó vizsgálóbizottságról. A frissen felálló fővárosi szerv három hetet kapott, hogy kivizsgálja az ügyet. A baloldali többség módosító javaslatai váratlanul érte a fideszeseket. Végül azonban ellenjavaslat nélkül fogadták el az előterjesztést. ... Végezetül felhívta a figyelmet a NER-rel ezer szállal összefonódó orosz Rahimkulov-család fővárosi ténykedésére, akik láthatóan mindenáron szeretnék megvenni a Városháza ingatlanát és ezért mindenféle tárgyalásokat szerveznek, miközben az épület nem eladó. A főváros valamennyi ingatlanügye transzparens, a szerződések nyilvánosak.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xenomorph
@sgl: Az, hogy frappánsan riposztoznak, az nem oldana meg semmit és a Fidesz ugyanúgy folytatná ezt a lejárat kampányt.
Viszont a vizsgálóbizottság azt fogja kideríteni, hogy nem történt semi. Hatalmas pofára esés lesz ez a Fidesznek!
xenomorph
@sgl: A fideszes médiafölény túlhatalmával jelenleg nem lehet mit kezdeni. Emiatt pont azokhoz a megvezetett emberekhez nem jut el az ellenzék hangja, akik csak a fideszes médiából tájékozódnak.
Mi, akik szélesebb körben tájékozódunk, nagyon is tisztában vagyunk vele, hogy mi folyik itt és mi nem a szép szavakért, a frappáns riposztokért szavazunk majd az ellenzékre.

Karácsony egyik válasza például nagyon frappáns volt: "Olyan ügyben állít fel vizsgálóbizottságot a közgyűlés, ami nem történt meg." - van ennél Kafkaibb?
És mire ment ezzel telibe találó riposzttal?

Vagy itt van Ujhelyi kőkemény beszólása, ami teljesen igaz. Mi a hatása? Sokan képzeletben megveregetjük a vállát és ennyi.

Az a veszély is fenn áll a frappáns riposztoknál, hogy könnyen átcsúszhat a másik oldal stílusában.
Teljesen egyetértek Donáth Annával, amikor azt mondta MZP migránsszámlálós plakátja kapcsán, hogy...
De ezt inkább mondja el maga Donáth Anna:

06:06-tól: www.atv.hu/videok/video-20211123-elvesztegette-az-idot-az-ellenzek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.