A jogvédők az Alkotmánybíróságig is elvinnék az ügyet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"Bérleti díj tartozása miatt nyáron a terézvárosi önkormányzat felmondta egy férfi 19 négyzetméteres, komfort nélküli szükséglakásának bérleti jogát."
Mindegy, hol dolgozik valaki, ha lakást bérel, a bérleti díjat fizetni kell!
reanimator
Egy 19 négyzetméteres komfort nélküli lakásnak mégis mennyi lehet a bérleti díja?
Aki azt sem tudja fizetni...

És hol voltak ezek az utcai harcos jogvédők, amikor családok ezreit teleptették ki a lakásukból, mert Orbán az állításával ellentétben otthagyta őket az árok szélén mindenféle megoldás nélkül A BANKOKNAK KEDVEZVE A MAGYAR EMBEREKKEL, CSALÁDOKKAL SZEMBEN?!

És bizony, a Fidesz aljasságát látva, el tudom képzelni, hogy ez a történet fel volt építve, csak azért, hogy most hőzönghessenek.

Már tényleg semmijük nincs, csak generálják a drámákat.
Most látszik igazán, hogy Finkelstein, "egy büdös zsidó" nélkül mennyire bénák...
Ha jobban belegondolsz, Orbán a "büdös zsidóknak" köszönheti a sikerét (lásd, Soros)

Aki "büdös kommunistázik", az "büdös zsidózik" is. Titeket, "büdös kommunistázók", akik "büdös zsidóznak" is, nem zavar ez titeket? Meg hogy Orbán a "zsidó bankárokat", meg a "zsidó multikat" támogatja a magyar emberek helyett?
Giovanni Alba
Nyáron felmondták a (gondolom) bérleti szerződését. Akkor éppen mennyi elmaradása volt? Mikor kívánta rendezni? Csekken fizetett? Kért halasztást? Ha nem fizetett, mire számított?
Ha csak egy vagy kéthavi elmaradása volt, de utána már rendesen fizetett, akkor görgethette maga előtt a tartozást, de be is fizethette volna, a csekken rajta van a kedvezményezett számlaszáma. Amennyiben arra hivatkozik, hogy nem kapta meg a felszólítást a tartozásról (amiről tudnia kellett, hiszen nem fizetett) akkor perelje be a postát. Kérdés még, hogy milyen elérhetőséget adott meg az önkorinak.
Utcajogászok? Az önkorinál nem volt semmiféle fogadóóra? Mert ha volt, akkor elő lehetett volna vezetni az ügyet azzal a megkötéssel, hogy a fogadóórát tartó illető keresse meg az illetékes illetőt, és az ígéretről készüljön hangfelvétel, vagy pedig pecsétes papír.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.