A megszokottnál korábban, már december 2-án elutalják a bankszámlákra a nyugdíjakat, és a postai kézbesítést is megkezdik már most csütörtökön. A naphire.hu úgy tudja, mostanra már minden érintett megkapta a 80 ezer forintos nyugdíj prémiumot vagy egyszeri juttatást, valamint a kiegészítő nyugdíjemelést. Novák Katalin, a családokért felelős tárca nélküli minisztere azt közölte, hogy a bankszámlával rendelkezők már november 12-én megkapták minden idők legmagasabb összegű nyugdíj prémiumát. A miniszter hozzátette, jó hír az is a nyugdíjasoknak, hogy januárban újabb törvényben garantált nyugdíjemelésre számíthatnak, februárban pedig a nyugdíj mellett megkapják a teljes 13. havi nyugdíjat is. A januári havi nyugdíjat – még nem pontos a dátum – csak 10-e után utalják vagy kézbesítik a postások.

Forrás: naphire.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez is olyan, mint az augusztusi "dupla családi pótlék". Osszák be két hónapra. Majd a nyugdíjat is beosztjuk 6 hétre.
nezelodo
Azt azért nem értem, hogy miért kaptak utasítást egész fentről, hogy a postai kézbesítést előre hozzák, anélkül, hogy az érintettek tudtak volna róla. Jelesül két nappal kézbesítették a körzetünkbe előbb. Sokan, mivel nem várták, nem voltak otthon, így este mehetnek a postára sorban állni, maszkban. Lehet, hogy lesz aki ezután már sohasem várja majd a postást, mert eddig tudott vigyázni magára és nem ment közösségbe, és nem ment sorba állni feleslegesen a postára?! Ez utóbbiak köszönik a fejetlenséget szervező hivatalnak az esetleges búcsúnyugdíjat!
Gauntlet
És jövőre is 10 nappal előrehoznak minden kifizetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.