Az oltott betegek jellemzően a 70-90 éves korosztályból kerülnek ki, míg az oltatlanok között vannak, akik a 90-es években születtek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
no akkor lássunk egy ilyen listát az elhunytak vonatkozásában is...ja..hogy ott szar a helyzet?
Pálinkás Pál
mellesleg ez kiragadott 125 ember, látni szeretnénk az összeset...ja..és hogy még ebben a " kozmetikázott " gyűjteményben is 30 % körüli az oltottak aránya az intenzíven, nem győz meg arról hogy rohanjak szúratni magam.
division
@Pálinkás Pál: Esetleg van még bármi más ami fontos az életedben, minthogy minden áldott nap ideböfögd azt, amit már mindenki betéve tud? Nincs covid, az oltott a beteg, nem ér semmit az oltás, stb. Tényleg ennyire üres az életed? Mennyit kapsz amúgy egy kommentért, vagy napi díjat kapsz a nyihahahaha.hu - tól? :-))) Mondjuk szerintem darabjáért kaphatod, máskülönben miért írtál most is két rövid szösszenetet egy helyett 3 perc eltéréssel? Majd este megnézem a választ, most megyek tanulni az online gyerekeimmel, vagy lehet ezt már írtam az imént valahol...
Nessy
@Pálinkás Pál: Listám nincs, csak egy tragikus történet. Egy volt kolleganőm, korombeli "vén" akinek illett volna meghalni, oltottan pár napi covid osztályi kezelés után jól van. Az oltásellenes 54 éves fia az éjjel meghalt az intenzív kezelés dacára. Nem volt alapbetegsége, sportolt. Most a nagy kérdés, ki fogja ezt közölni az édesanyjával. Ez most valószínűleg a kezelő orvosra marad.
Pálinkás Pál
@Nessy: mert te konkrétan tudod, hogy a fiának semmi baja nem volt...nos..mondok én neked valamit...fiatal, lefuthatja a marathónt is, elég ha van egy autoimmun betegsége, ami ugye nem látszik...duzzadhat az erőtől, csak éppen az immunrendszere hiányzik,és elviszi az a nátha ,amiről más ember még az orrát sem fújja..úgyhogy csak módjával azzal a " semmi baja nem volt " dumával...
Nessy
@Pálinkás Pál: Talán mert születése óta ismerem! De, elnézésedet, most pár napig erről a témáról nem kívánok vitatkozni! Sem veled, sem mással! Köszönöm az empatikus soraidat!
division
@Nessy: Nagyon sajnálom a történteket. Empátiát meg ne várj ettől a büdös féregtől semmiben, engem most folyton románozik a szemétje. Talán utoléri majd a vírus őt is, ha van valaki aki megérdemelné az ő. Mentem tanulni a gyerekekkel éppen, és kaptam egy telefont, hogy bevitték a sürgősségire az egyik barátomat, az istennek nem tudtam az oltásra rávenni. Most aggódom én is nem kicsit.
Namely
@Nessy: Mindenekelőtt őszinte részvétem.
54 éves már nem fiatal, remélem ezt te is elismered. Lehet, hogy ő tényleg egészséges volt, de van még 1000 másik betegség, amiben szintén meghalhatott volna. Sőt, megkaphatta volna az influenza egyik durva változatát is. 2015-ben csak januárban 5000 magyart vitt el az influenza. Kb azonos a mostani c19 napi halálozási számaival. Akkor nem volt semmi pánik, maszk, oltás, és rémtörténetek minden nap, minden órában.
Nekem nincs bajom az oltással, én azt mondom, hogy:
1. Aki veszélyeztetett, azt kötelezően be kell oltani.
2. Viszont aki fiatalabb, mint 50, nincs szervi baja, van kondija, nincs alapbetegsége, azt nem kellene egyáltalán, főként amíg nincsen normális szer, mert a mostaniak csak vészhelyzeti engedéllyel rendelkeznek, és ami a fontosabb, hogy le kellene állni a félelemkampánnyal.
3. A hatóságoknak mindenhol le kellene állni a folyamatosan változó, hazug kampányokkal, amik önmagukat cáfolják meg, a sztorijuk folyamatosan változik (ma már ott tartunk, hogy mindenkit folyamatosan oltani kell ezentúl, meg 5. hullám, stb).
4. Gyalázat ami a vakcinaszerződésekkel volt, van (az EU-ban mindenhol ugyanaz volt, mint itt, kitakart feltételek, titkosítás, felmondási lehetőség hiánya, garancia nuku a hatásra, stb).
5. WHO módszertan: az is c19 áldozat volt, akinek halála után kimutatták a vírust, az is, akinek súlyos alapbetegségei voltak, nem azokba halt bele. De ha így nézzük, akkor senki sem halt meg a hiv-től.

Saját tapasztalat: anyám simán túljutott rajta amikor megkapta, beoltatta magát, most meg 3 oltással (fájzer) 2 maszkban járkál a félelemkeltés hatására. A családban abban haltak meg, hogy nem kapták meg a megfelelő kezeléseket a hiszti miatt. Vajon hány ilyen eset lehet világszerte?
Barátnőm észre sem vette, hogy beteg volt, nekem 3 napig fájt a fejem.

A konklúzióm az lenne, hogy az embereknek fel kellene már ébredni.
Nessy
@division: Köszönöm! Drukkoljunk együtt a barátodért! Reméljük időben kapott segítséget.
division
@Nessy: Sokízületi gyulladás miatt nem merte amúgy beadatni, pedig az orvosa is javasolta neki, azaz nem oltástagadó, csak félt.
"Az autoimmun betegekkel kapcsolatban a vezető ajánlás az, hogy javasolt az oltás, kérjék az oltást. Ez vonatkozik mindenkire, akinek autoimmun betegsége van, akinek immunszuppresszív kezelésre van szüksége és aki szteroidot szed, ill. az immunhiányos betegek jó részére is – mondta el az Immunközpont főorvosa."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.