Délutántól elérhet a szélvihar és hófúvás! Ne indulj útnak, ha nem muszáj! (ez mondjuk 2013-ban sem jött be, aztán Pintér elvtárs küldte a SMS-t, hogy „Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium.”) Vasárnap a Dunántúlon feloszlik a rétegfelhőzet nagy része, általában több órára kisüt a nap. A Dunától keletre erősen felhős, illetve borult ég lesz a jellemző. A Dunántúlon nem valószínű csapadék. Elsősorban a Tiszántúlon és a Duna-Tisza köze keleti felén számíthatunk többfelé esőre, helyenként havas esőre, hóra, a délutáni, esti óráktól egyre inkább havazásra. A nagyobb mennyiségű csapadék a Dél-Alföldön hullhat.

Forrás: agroinform.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Emmersson71: Van akinek viszont muszáj. Pl. Munkába járás,munkavégzés.
csak úgy....
a dübörgö magyar gazdaságot se a nyugatról begyürüzött forgószél, sem a covid nem bírja föltartóztatni (hivatalosan) ,míg a várban tartózkodik és székel a szellentések és füllentések fura ura, fideszék táltosa! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.