Nyomozást rendelt el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda sikkasztás miatt a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvány ügyében - írja a 24.hu. Az alapítvány elvileg határon túli magyarok megsegítésére jött létre, munkájának azonban egyelőre nincs nyoma, a 24.hu szerint még weboldaluk és ímélcímük sincsen. Vettek azonban egy 240 millió forintos II. kerületi villalakást, de ezt az ingatlant sem határon túli magyarok használják, hanem Veress László, Kövér László házelnök kabinetfőnökének családja.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Külhoni magyaroknak szánt pénzből vettek budai villalakást, Kövér László titkárságáig vezetnek a szálak. Kedves polgárok CSOK nélkül is lehet boldogulni, csak Kövér seggét kel tudni jól nyalni.
24.hu/belfold/2021/11/03/kover-laszlo-kabinetfonok-veress-laszlo-visontai-kalman-hataron-tuli-magyarok-tamogatas-adomany-luxuslakas-villa-frank-liu-tajvan/
Eladott Ország
@sgl: ma, 06:35 ♦ "Hát, ez jó kérdés, erre nem készültünk". ( Kósa Lajos) Kérdezzen könnyebbet.
Béla333
A Polt féle ügyészség által felügyelt rendőrség..???
Na ne röhögtessenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.