Noha a kormány a komoly kritikák hatására elvetette a közigazgatási különbíróságok felállítását, az állam most mégis egy olyan szerződést írhat alá, amelyben az áll, hogy 2026-ig mégis létrejöhet az intézmény. Noha a kormány a komoly kritikák hatására elvetette a közigazgatási különbíróságok felállítását, az állam most mégis egy olyan szerződést írhat alá, melyben az áll: 2026-ig létrejöhet az intézmény. FRISSÍTÉS: Az esztergomi képviselő-testület már megszavazta az előterjesztést.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A közigazgatási bíróságokról szóló, korábban (még 2012-ben!) a nemzetközi tiltakozás hatására elvetett javaslat újbóli beterjesztése és megszavazása sokkal több mint egy beismerő vallomás: egyrészt annak a beismerése, hogy már semmilyen tiltakozásnak nincs hatása arra, hogy visszavegyenek a szuverén nemzeti pusztításból, másrészt annak a nyílt elismerése, hogy a fideszes törvények ma már kizárólag a hatalom védelmét szolgálják a közönséges polgárral ellenében.
Ez azt jelenti nagyon konkrétan, hogy ha bármely állampolgárt bármely kormányzati szerv bármely döntésével eltapos (az adófizetéstől a közérdekű adatok megismerhetőségéig, a tüntetések, sztrájkok jogszerűségén keresztül bármiről legyen is szó), akkor a jövőben úgy forduljon a független magyar bírósághoz, hogy legyen tisztában vele: az a bíróság a fideszes kormány szája ízét képviseli, azt a bírát Trócsányi kartárs nevezte ki és léptette elő. Semmi másért, csak azért, mert volt már fideszes államtitkár, minisztériumi főosztályvezető vagy parlamenti képviselő, és pontosan ugyanolyan szolgai módon képes végrehajtani az utasításokat, mint Patyi Nagyonsajnálomminiszterelnökúr András, aki ennek az egész gyászos rendszernek az élére kerül. Ez már nem az előszobája annak, amit nem szabad diktatúrának nevezni, ez már az. Ha eddig úgy gondoltuk, hogy innen lesz szép nyerni, akkor szokjuk a gondolatot: innen már felállni is csodával határos lesz."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.