Az elmúlt évekhez hasonlóan már karácsony előtt megkapják az érintettek a januárban esedékes családtámogatási ellátásokat – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szombaton Facebook-oldalán.

Bejelentést tett Novák Katalin
Fotó: MTI/Mónus Márton

Novák Katalin bejegyzése szerint a bankszámlákra szerdán érkezik a családi pótlék, a gyermekgondozást segítő ellátás (gyes) és a gyermeknevelési támogatás (gyet), a posta pedig szerdán és csütörtökön kézbesíti azokat.

Az előrehozott családtámogatási utalásokkal mintegy 1,2 millió család év végi kiadásaihoz nyújt kézzel fogható segítséget a kormány

- írta a miniszter.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Most bejelenti,mert korábban érkezik,utánna meg az sem érdekli ha füvet legelnek,tisztességes megélhetés
helyett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Málna: Teljesen hulyenek nezel? maximum delig vannak nyitva! MAXIMUM! De 24-en delelott mar minden haziasszony megfozte, megsutotte a karacsonyu ebedet, feldiszitette a fat, stb. 24-en mar lehetoleg senki sem dolgozik. Az, hogy ahol en elek, ez egeszen maskepp van, az egy mas kerdes, mas kultura - de azert 46 karacsonyt megiscsak otthon nyomtam le, te szerencsetlen! Neked kene mindenrol gondoskodnod, a pocsodet hagynad el... Ha egyaltalan meg tudnad oldani a feladatot. De nem hiszem hogy kepes lennel ra.
kulabombaafityiszre
@Nessy: tegnap, 11:39
Tudom,csak ezt jóhírként,meg jótéteményként annyira szánalmas beállítani.
Málna
@karma1: 22-én és 23-án érkezik a pénz, nem 24-én. Mitől vagy ilyen idegbeteg? Szar az élet?
karma1
@Málna: Nekem, te lelkiszegeny! ? Ha tudnad, hogy milyen korulmenyek kozott elek, es nem azert, mert csalnom kellett hozza, hanem mert meg minimalberbol vagy nyugdijbol is meg lehet elni tisztessegesen es jobban, mint az atlag! Te szerencsetlen, pedalozhatsz, - trollnak is silany vagy! Egyebkent nezd meg, mit lehet kapni 22-en, 23-an az uzletekben!
Málna
@karma1: Mindent lehet kapni az üzletekben 22-én és 23-án is. Neked tényleg elment a józan eszed ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.