A magyar államnak kötelessége megakadályozni az önazonosság jelentős sérelmét, akkor is, ha ez az Európai Bíróság döntése vagy az uniós hatáskörgyakorlás hiányosságai miatt következik be – írta Orbán Viktor a Szamizdat 15. című, a miniszterelnöki honlapon hétfőn megjelent írásában. A kormányfő emlékeztetett: az Európai Bíróság ítéletével arra kötelezte Magyarországot, hogy – ellentétben az Alaptörvény szabályaival – engedje be azokat a migránsokat, akiket eddig a kerítés és a magyar határőrök feltartóztattak. A magyar határőrök nem engedték, hogy a migránsok belépjenek. Ha ezt jogellenesen megtették, nem maradhattak Magyarország területén. Menedékjog iránti kérelmük elbírálását Magyarországon kívül kellett kezdeményezniük. .„Haza csak ott van, hol jog is van" – emelte ki Orbán Viktor írása végén, hozzáfűzve, hogy az Alkotmánybíróság szerint a magyaroknak joguk van saját hazájukhoz.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@kulabombaafityiszre: Nem szóltam hozzád mocskos szájú proli! Hess haza!
kulabombaafityiszre
@Rizikó: ma, 16:16
Én itthon vagyok,buzi fidernyák.
Neked hess haza a mihályod seggébe,szutykos szartúró bogár.
kulabombaafityiszre
@Rizikó: ma, 16:16
Nem te szabod meg ki mihez szólhat hozzá,vagy melyik hazudozásról mond véleményt.
Olyanokról amiket te is ideszoktál böfögni.
kissé felnőttem
nem orbán megirta ?HANEM IDE MÁSOLTATTA az alkotmánybirósági állásfoglalást ez azért másképp hangzik ugye el kéne az eredetijét olvasni mert itt van vagy volt .
Rizikó
@kulabombaafityiszre: De, én szabom meg!
Rizikó
@kulabombaafityiszre: Te nem vagy otthon Magyarországon! Képzelegj csak román!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.