Október végén kérték ki a józsefvárosi adatokat. 

Pikó András január végén kaphatja meg az októberi járványügyi adatokat a kormánytól

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Pikó András a Facebook-oldalán közölte, hogy először december 10-ig, most pedig január 24-ig hosszabbították meg a közérdekű adatigénylés határidejét. 

"Január 24-ig várhatunk az októberben megigényelt adatokra. Addig végigsöpör majd rajtunk is az omikron mutáns, az emberekhez legközelebb álló közhatalmi szerv, az önkormányzat pedig valós tudás, adatok nélkül kénytelen végezni a munkáját”

- írta posztjában Józsefváros polgármestere.

Forrás: 444.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Bandi! Dolgoztatod a hivatalokat mindenféle statisztikákért és adatokért, de mit fogsz vele kezdeni? Megjelenteted a kerületi újságban és hüledezel, vagy bírálsz majd?

A helyedben lekérném a rágcsálók számát is Budapesten, kerületi bontásban.
nemkati
@Rizikó: Te nagyon nem vagy tisztában azzal, mit van joga tudni egy önkormányzat felelős vezetőjének.Mi a franc titkos a járványügyi adatokban? Mi a frászt akarnak eltitkolni? A disznóságaikat, a korrupcióikat, a járványkezelésük hibáit és gazemberségeit? A járványkezelés nagy részét az önkormányzatokra és a háziorvosokra tolták, fontos adatokat elhallgattak, meghamisítottak, és még a járványkezelésre fordítandó pénzt is elvették. Nem véletlen az a rengeteg hatott! Hazaárulók mind!
CsipkeRózsa
Addigra már új, frissített adatokat kellen megtudni a jónépnek, mert akkor hol lesz már az idei hó?
Rizikó
@nemkati: Picit sejtem, hogy az önkormányzati igazgatás milyen jogosítványokkal rendelkezik. A polgármester hatósági jogkörei minimálisak. Az alapvető probléma ott van, hogy fölöslegesen dolgoztatják ezek az önjelölt megmentők a hivatalokat. Ha tud mindent, amit kérdez, akkor mit kezd az információval? De nézzünk egy példát.

Mondjuk, ha tőled kérdik, hogy mi van a kamrádban, elég gyorsan meg tudod mondani. Ha azt kérdezik, melyik cikkednek mikor jár le a szavatossága, akkor megint mindent a kezedbe kéne fogni, átnézni, listát készíteni, míg a kérdező nem sok információt nyerne ki belőle. Amikor ezután azt is megkérdezik, miből mennyid van, megint leltározol, mert az előbb nem nézted meg, amikor mást kérdeztek.
Valahogy így megy az adatszolgáltatás is. Van amiket egyszerűen nem úgy tartanak nyilván, ahogy azokat kérdezik a képviselők.
ómió
Csak nem sürgős ráhazudnivalójuk lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.