Megígérték, megcsinálták. 

Karácsony elintézte: természetvédelmi terület lett az Óbudai-sziget és a Szalamandra-völgy

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Karácsony Gergely a Facebook-oldalán írta meg, hogy a decemberi közgyűlés védetté nyilvánította a Szalamandra-völgyet és az Óbudai-szigetet, tegnap óta táblák is jelzik a látogatók számára, természetvédelmi területen járnak.

"Szalamandra-völgyet azért kellett védetté nyilvánítanunk, mert az állam egy kormányközeli vállalkozónak adta el a 70 éves bükkerdőt, amely tele van védett állattal.

Az Óbudai-sziget védetté nyilvánítását pedig a WWF Magyarország és másik 15 civilszervezet kezdeményezte, amelyet a Fővárosi Önkormányzat szívesen támogatott."

- írta a főpolgármester a közösségi oldalán

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Már majdnem azt mondtam, ez az első jó lépêse, de mint kiderült, megint csak az ellenállás vezette. Hát Karácsony egyszer tehetne valami jót csak a tett nemességéért és nem valaki ellen!
Persze, ha képes lenne rá, akkor nem nevezném alkalmatlannak!
ómió
De részben, azért, ugye, eladható? Mert a végén még "jutalékhiány" lesz!
Clavigo
@Rizikó: @ómió: Pedig milyen jó lett volna az egészet tönkre baszni,,,,oszt,,mondjuk letérkövezni,,vagy valami hasonlót alkotni,,ha már ellopni nem lehet...Biiiiirkák...
ómió
@Clavigo: Ugye, milyen szívesen elloptátok volna ezt is! Nektek, bolsi lopótököknek igazán rosszkor jött ez a "városháza dicsőség"!
Nyírfa
A környezetvédelem ma a legégetőbb feladat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.