Egyenszövegben kell tájékoztatniuk a bankoknak az ügyfeleiket, hogy a kormánynak köszönhetik a jelzáloghitelek kamatainak rögzítését, és arról is, pontosan mennyit nyernek az intézkedéssel – írja a hvg.hu.

A kormánynak hálálkodó üzenet közlésére kötelezik a magyarországi bankokat
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs

A Rogán Antal-féle metódus hasonló a "rezsicsökkentésnek" nevezett szemfényvesztéshez:

a szolgáltatónak kötelező egyenszövegben közölnie, hogy az ügyfél a kormánynak köszönheti a hitele kamatának rögzítését, és azt is, hogy mennyivel rosszabb lenne nekik a kormány intézkedése nélkül.

A Magyar Közlöny szerint így kell kinéznie a szövegnek:

A kormánynak hálálkodó üzenet közlésére kötelezik a magyarországi bankokat

A kormánynak hálálkodó üzenet közlésére kötelezik a magyarországi bankokat

Forrás: hvg.hu

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Beteg állatok. Tiszta Észak-Korea ez a kurva ország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@kulabombaafityiszre: Ha ez az ellenzéki banda véletlenül nyerne és elkezdené zsarolni az embereket, tuti, hogy a Dunába dobálná mindet a népharag. Nem ússzák meg a népnyúzást!
csak úgy....
@Rizikó: shiki,vegyél úszóleckéket! :)
Rizikó
@magyar1: Azok az emberek akik a medencéjüket fűtik, kivilágítják a villájuk, kifizetik a rezsijüket. Nem szivességet kérnek, hanem fizetnek. Neked mi közöd van hozzá, mekkora valaki villanyszámlája? Amit pedig leírtam, gondolkodj el rajta, mert látom nem igazán értetted meg.
magyar1
@Rizikó: Azoknak akiket felsoroltál van arra is pénzük, hogy ne szoruljanak rá szociálisan a rezsicsökkentésre, fizessék meg a teljes árat.Ezért rizsacsokkentés. A gazdagokat szociálisan támogatni nonszensz.
Rizikó
@magyar1: Akkor nem érted a lényeget. A kormány mindenki érdekeit szolgálja a hazánkban, amikor nem engedi a közműszolgáltatókat parttalanul árat emelni. A szociális juttatásoknak más formája van, amit az arra rászorulók kapnak.
magyar1
@Rizikó: Az a baj, hogy a rezsicsökkentésre az ország lakosságának 70 %-ának szüksége van, a többinek nincs és ők kapják a legtöbbet ebből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.