A kormányfőjelölt reagált a Jobbik elnökének mondataira.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@verőce21: ez a makizás rettenetesen dedós! :)-persze töled mi mást várhat az ember..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Nem több párt kell, hanem inkább fuzionálni kellene. Az USA-ban is csak két nagy párt van, a Demokrata Párt és a Republikánus Párt, a többiek ezek valamelyikében sorakoznak fel. Egyébként a fidesz nem csak a nyugdíjasokat "pusztítja", hanem a többi korosztályt is, hiszen az EU/ EMA álta nem engedélyezett vakcinával oltott, és ezzel veszélyeztette valamennyi állampolgárt, az EU-ban egyedülálló/unortodox módon!
Eladott Ország
@C_3PO: tegnap, 21:36 ☻ Nem erről szól az ellenzéki pártok összefogása, hanem a végtelenül korrupt, oligarchikus, kleptokrata, tolvajbanda leváltásáról, és bíróság elé állításáról, akik telibeszarták a jogállamot és leépítették a demokráciát Európa közepén!
Emmersson71
"Márki-Zay: Jobban örültem volna, ha Jakab arról beszél inkább, a Fidesz hogy pusztítja a nyugdíjasokat"

Arról már beszéltél te!
Emmersson71
@Eladott Ország: MZP baromságot beszélt. Nem tudhatja, hogy az elhunyt nyugdíjasok milyen arányban szimpatizáltak egyik vagy másik párttal! Talán inkább arról kellett volna CSAK beszélnie, amiről linkelsz!
C_3PO
@Eladott Ország: Rendben! Csak erre rá fog menni a 4 esztendő! Semmi mást nem fognak csinálni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.