A Fidesznek kedves jelölt listavezetővé tételéről szóló megbeszélések után a képviselők többször is a hotelben aludtak. Az ORÖ elnöke nem tudja, ki fizette a számlát. Több találkozót is szervezett az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) egyes képviselőinek a budapesti Benczúr hotelben Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Farkas Félix, több képviselőnek a szállását is fizette valaki, és elsősorban azokat hívták meg, akik „bizonyos ellenszolgáltatások fejében elvárt politikai tevékenységet fejtenek ki” – válaszolta a Telex kérdésére Agócs János, az Országos Roma Önkormányzat elnöke.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A maffia elkezdte felvásárolni akiket lehet.
Lehet sorbaállni csigagerincűek!
Rizikó
Hogy nem volt most verekedés, ordítozás, cigánykodás, mint bármelyik cigány rendezvényen?
Pálinkás Pál
javasolnám kormányváltás után a törvényalkotást...büntetett előéletű ne szavazhasson...ezzel a nagykorú cigók 99,8 %-át..kivontuk a képletből...és rasszizmussal sem vádolhatnak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.